reklama
Anemonne
Fanka BB :)
A ja mam pytanie do dziewczyn mieszkających poza Polską. Czy macie na rynku dostępne jakieś mleka modyfikowane dla niemowląt sojowe ale bez cukru? Pleaseeee pomóżcie bo Polska to oczywiście kraj trzeciego świata Naszukałam się i w aptece kupiłam w końcu HUMANĘ ale patrze na skład a tam na pierwszym miejscu syrop glukozowy No załamałam się
muminek03
Muminek śliczne ja mam z sowek taki obrazek
Z płytek
Doli sama to stworzylas?
Muminek, śliczny pokoik ) a w sówkach zakochałam się!!!!!!
W ogóle chyba starzeję się bo kiedyś nie dostrzegałam ręcznie robionych różności a teraz zachwycam się jak dziecko!
Doli Twoje obrazki też cudne. Szkoda, ze nie mam mieszkania z dodatkowym pokojem na pracownię... Łatwiej byłoby zmobilizować się do takich robótek bo człowiek nie traciłby czasu na wyjmowanie wszystkiego i chowanie... Ech... Można się rozmarzyć...
W ogóle chyba starzeję się bo kiedyś nie dostrzegałam ręcznie robionych różności a teraz zachwycam się jak dziecko!
Doli Twoje obrazki też cudne. Szkoda, ze nie mam mieszkania z dodatkowym pokojem na pracownię... Łatwiej byłoby zmobilizować się do takich robótek bo człowiek nie traciłby czasu na wyjmowanie wszystkiego i chowanie... Ech... Można się rozmarzyć...
oltoma te sowy na sciane to była robota na godzinkę blyskawica trochę więcej czasu zajęły te literki no a kocyk z haftowana sowa to była masakra - sam haft mi zajął ok 3 tygodni:/
Muminek, a jak poproszę Cię o wskazówki wykonania takiej sówki? Począwszy od tego gdzie co kupic???
Annemone a nie karmisz piersią? Ty jesteś weganka?
Ja za sojowym sie nie rozglądałam ale raczej ciezko o mm z dobrym składem niestety...widziałam z Holle kozie i chyba jeszcze Alnatura ma. Obie marki sa bio i maja dobre składy. Polecam kaszki Holle
Ogolnie mnie wkurza, ze w każdym mleku jest olej palmowy!! W ogole jest wszędobylski, nawet chciałam dzis kupic jakis krem do smarowania migdałowy albo macadamia i wszystkie ktore sprawdziłam (w bio sklepie) miały olej palmowy. Ogolnie najlepiej robic samemu w domu większość rzeczy...
Ja za sojowym sie nie rozglądałam ale raczej ciezko o mm z dobrym składem niestety...widziałam z Holle kozie i chyba jeszcze Alnatura ma. Obie marki sa bio i maja dobre składy. Polecam kaszki Holle
Ogolnie mnie wkurza, ze w każdym mleku jest olej palmowy!! W ogole jest wszędobylski, nawet chciałam dzis kupic jakis krem do smarowania migdałowy albo macadamia i wszystkie ktore sprawdziłam (w bio sklepie) miały olej palmowy. Ogolnie najlepiej robic samemu w domu większość rzeczy...
Ostatnia edycja:
reklama
muminek03
oltoma w pepco kupiłam szare podkładki filcowe na stół. przecielam je na pół w taki kształt żeby po złożeniu i zszyciu dały kształt sowy. a potem to już tylko ozdoby - wiecej roboty była z ta która ma guzikowe ozdoby (one maskuja miejsce laczenia) a reszta to wycięte z cienkiego filcu ozdoby i przyklejone klejem
cienki filc w różnych kolorach kupiłam w empiku, z niego też potem szylam te literki i łosia
cienki filc w różnych kolorach kupiłam w empiku, z niego też potem szylam te literki i łosia