reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Ja tez zakupoholiczka. A uwielbiam kolory intensywne. Gaszę je przeważnie szarością. Poza tym dzieci mają być ubrane kolorowo. I juz :) jeszcze mi jedno zdjęcie nie wskoczylo. W,sumie to po te bodziaki pojechalam a kobitka mi caly wór wysypala. I tak sie ograniczałam :)

A mój mąż jak twój Natasza - nie ogranicza mnie....

Co do wózka - kola by mi przeszkadzaly. Ja,wole pompowane.

Załączniki

• WP_20150223_13_04_54_Pro.jpg
    WP_20150223_13_04_54_Pro.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Sliczne ciuszki Aylin :)
Ja juz mam wszystko poprane i poprasowane tak sie zmobilizowalam a co!! :)

Asiorek tak jak dziewczyny - kolka dyskwalifikuja.

Tabasia ja miałam Evo na piankowych kołach i był super pewnie na pompowane jeszcze lepiej się jedzie

My kupiliśmy mutsy igo tym razem oby tez był tak fajny

Biala gondola,szara w srodku,czarny stelaz.
Do tego mam ten czerwono-czarny fotelik a spacerowke kupie jakas ciemna bo to sie bedzie brudzic.
Chcialam wszystko w tym samym kolorze ale tak jakos wyszlo ze w dobrej cenie pokupowalam osobno :)

Dygotka ogladalam igo bardzo podobny do evo w sumie :) jaki kolor? tylko raczka teleskopowa. Ale zdecydowalismy sie na lamana zeby synek mial wygodniej i nizej jak bedzie chcial siostre powozic :)

U mnie mus to pompowane bo las niedaleko. A urban byl dluuugo na tapecie ale evo byl okazja hehe.
Juz wszystko poprane i wyczyszczone mam.

Ostatnia edycja:
reklama
Jeszcze taki namieżyłam

Załączniki

• 1424801141775.jpg
    1424801141775.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 74
  • 1424801176533.jpg
    1424801176533.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 73
  • 1424801195741.jpg
    1424801195741.jpg