reklama
Renatka1982
Fanka BB :)
Sataga, to wszystko na 56 i 62 ???!!!
Szok ile Ty tego masz !!!
Dziewczyny, śliczne zakupy macie !!!
Super ta wanienka składana !!!
Piękne wózki !!!
ja już odpuszczam ten przewijak w ogóle w sumie od początku mówiłam, że nie kupię, bo z poprzedniego bardzo mało korzystałam, w większości małą przewijałam na łóżku.
A teraz jak wyjmę jedną ściankę z łóżeczka i zrobię z niego dostawkę to nawet nie będę miała gdzie tego przewijaka z małym położyć :/
Znalazłam wreszcie podgrzewacz do butelek po Majce byłam z niego bardzo zadowolona, bardziej niż z Philipsa, a ten jakiś z misiem chyba bezfirmowy.
Jeszcze tylko karuzelka na łózeczko i mam wsio
Szok ile Ty tego masz !!!
Dziewczyny, śliczne zakupy macie !!!
Super ta wanienka składana !!!
Piękne wózki !!!
ja już odpuszczam ten przewijak w ogóle w sumie od początku mówiłam, że nie kupię, bo z poprzedniego bardzo mało korzystałam, w większości małą przewijałam na łóżku.
A teraz jak wyjmę jedną ściankę z łóżeczka i zrobię z niego dostawkę to nawet nie będę miała gdzie tego przewijaka z małym położyć :/
Znalazłam wreszcie podgrzewacz do butelek po Majce byłam z niego bardzo zadowolona, bardziej niż z Philipsa, a ten jakiś z misiem chyba bezfirmowy.
Jeszcze tylko karuzelka na łózeczko i mam wsio
sataga
Tak Renatka a to tylko bodziaki z krótkim rękawem i pajacyki mam jeszcze trochę innych
Renatka1982
Piękna kolekcja
Ja nie wyciagałam i nie rozkładałam wszystkiego co mam, a w sumie powinnam policzyć, ile czego jest, bo tak to co upiorę to prasuję i chowam...i w sumie nie wiem, ile mam czego i w jakim rozmiarze...
w szafce w każdym razie poprane i poprasowane jedynie r. 56 i 62. Reszta w garażu w kartonach.
Zrobi się później
Jeszcze wczoraj wylicytowałam za 2 zł. (+ 7 zł. przesyłka) body z dł. rękawem + półśpiochy, a dziś rano połśpioszki polarowe za 6,50 i myślę, że starczy (Przy Majce bardzo mi się przydały półśpioszki, bardzo lubię )
Potem na dzieciach będziemy pokazywać, jakie ładne ubranka kupowałyśmy haha
Ja nie wyciagałam i nie rozkładałam wszystkiego co mam, a w sumie powinnam policzyć, ile czego jest, bo tak to co upiorę to prasuję i chowam...i w sumie nie wiem, ile mam czego i w jakim rozmiarze...
w szafce w każdym razie poprane i poprasowane jedynie r. 56 i 62. Reszta w garażu w kartonach.
Zrobi się później
Jeszcze wczoraj wylicytowałam za 2 zł. (+ 7 zł. przesyłka) body z dł. rękawem + półśpiochy, a dziś rano połśpioszki polarowe za 6,50 i myślę, że starczy (Przy Majce bardzo mi się przydały półśpioszki, bardzo lubię )
Potem na dzieciach będziemy pokazywać, jakie ładne ubranka kupowałyśmy haha
magdalenaanna29
Jaką karuzele kupujecie ? Ja miałam taką zwykła nakrecana i myślałam że I szaleje bo co chwile trzeba było latać i nakręcić a teraz chce jakaś z pilotem tylko jaka ?
Dygotka my mieliśmy z Fisher price i mieliśmy na pilota. Była bardzo dużo używana i do dziś działa bez najmniejszego problemu. Dodatkowo ten pałąk z zabawkami można zdjąć i w łóżeczku zostanie pozytywka ze swiatełkami
A ja na targowisku zamiast sportowego stanika kupiłam koszule nocną do karmienia za 23 zł ale zaszalałam
Załączniki
reklama
Anemonne
Dziewczyny a ja jestem mega szczęśliwa bo dzis doszedł do mnie moj śpiworek ! Jest boski mieciutki i taki słodki. Fakt nie był tani (115 zl), ale kobietka robi własnoręcznie dla najlepszych sklepów i można sobie wybrać jaki sie chce kolor a guziczki mozna przesuwać wiec jak maluszek rosnie to śpiworek razem z nim będę tez miała od niej boskie kocyki
Załączniki