reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
W sumie racja. Lepiej obejrzec :)
To prawda ze kazdej z nas podoba sie cos innego. A Ty ktory wolisz??

Myła Bebetto to chyba lepsza marka trochę nawet konkurencja Bebecar? Ja bym xlander odpuściła ze względu na jakość, pozakładajcie jeszcze pod materacyk zobaczcie czy od spodu nie ma taśmy klejącej i zwykłej dykty itp.?

reklama
Będę pisała zaraz do niej i jak zjedzie to nawet Arek dziś pojedzie po niego. Jak nie to odczekamy chyba... Niewiem sama nienawidzę takich sytuacji. A widziałam dziś go przez okno,taki sam identyczny nawet kolor no fajny jest. X Lander tez mi się widzi tylko trochę negatywnych opinii się naczytalam o tym modelu. Gorzej będzie jak babka nie pójdzie na to... BedIe trzeba czekać AZ się cos ciekawego pojawi...a od 2 miesięcy w zasadzie nic się nie pojawia

Do góry