reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Kiedys natrafiłam na taki artykuł dotyczący włókien bambusowych Właściwości włókna bambusowego wykorzystywanego do produkcji odzieży :crazy:

Lei wiesz nie pomyslałam wcześniej że to ściema :( ehhh zawsze jest pełno takich bzdur. Dzięki za artykuł bo pewnie bym jeszcze coś zamówiła.

Z tym sterylizatorem sie wstrzymam, nogi kolejne pytanie z cyklu głupich :) a podgrzewacz butelki? Ja tez chce karmić piersią ale jakbym zebrała pokarm do butelki to potem M mógłby karmić:) tylko podgrzanie mozna w cieplej wodzie?

reklama
Dziewczyny nie mogłam się oprzeć !! Nowa kolekcja w smyku :)

Natasza super ale czy wygodne dla dzidzi?

Olusia ten drugi fajniejszy a i ten co Anemonne wrzocila tez fajny, a ty w bloku mieszkasz? Na ktorym pietrze?

Olusia ten wózek jeden za drugim super, a myślałas o podwojnym joggerze? koleżanka ma i jest przezadowolona

Łóżeczko widze, że z moich typów :D u mnie ostatecznie odpadło ze wzg na tą płyte po bokach, bo kiepsko będzie zamontowac tam ochraniacz no i "lata" to jak macałam dziś :/

Anemonne ja kupuje tym razem, poprzednio zakupiłam ok roku maluchA, ALE PRZYDAJE SIĘ.. :p

Ja z cycka grałam w szklance z woda. Pewnie podgrzewacz wygodny. Moze i bym kupiła teraz ale nie mam gdzie go postawić hehe.

Dziewczyny pomocy!!!! Jestem w trakcie negocjacji miedzy dwoma wózkami. Pomorzcie bo ja sama nie wiem :(((
ŁAN:

Załączniki

• 1423335814513.jpg
    1423335814513.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 75
  • 1423335828204.jpg
    1423335828204.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry