Kiedys natrafiłam na taki artykuł dotyczący włókien bambusowych Właściwości włókna bambusowego wykorzystywanego do produkcji odzieży
reklama
Neta smoczek jej wyciągamy albo sama wypluwa, tylko jak budzi sie w nocy i płacze to wstajemy i dajemy bo inaczej bedzie płakać i nie zaśnie...
Ten smoczek mi przypomina soothie z aventu, tez taki w jednym kawałku odlany.
Ja nie kupowałam żadnego, w szpitalu dostałam nuka ale młoda nie wiedziała co z nim robic. Pózniej dopiero ok 3 mca w akcie desperacji jej daliśmy (tez nuka, dostałam"próbkę") bo płakała strasznie i tak sie zaczęło..ale tylko do spania ew w aucie jak dostaje szału to w ostateczności jej dajemy.
Ten smoczek mi przypomina soothie z aventu, tez taki w jednym kawałku odlany.
Ja nie kupowałam żadnego, w szpitalu dostałam nuka ale młoda nie wiedziała co z nim robic. Pózniej dopiero ok 3 mca w akcie desperacji jej daliśmy (tez nuka, dostałam"próbkę") bo płakała strasznie i tak sie zaczęło..ale tylko do spania ew w aucie jak dostaje szału to w ostateczności jej dajemy.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Mysle o takim wozku:
WÓZKI Bliźniacze DUO WIELOFUNKCYJNE SOLIDNY ZOBACZ (5013873310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
oraz:
https://www.google.pl/search?q=woze...Osb7auycgagO&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=657
Lozeczko takie wybralismy :
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ 4 MODELE+ MATERAC GRYKA KOKOS (4885630935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
WÓZKI Bliźniacze DUO WIELOFUNKCYJNE SOLIDNY ZOBACZ (5013873310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
oraz:
https://www.google.pl/search?q=woze...Osb7auycgagO&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=657
Lozeczko takie wybralismy :
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ 4 MODELE+ MATERAC GRYKA KOKOS (4885630935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Olusia jeśli chodzi o wózki to mi zdecydowanie bardziej podoba się ten drugi poza tym z mojego doświadczenia nie praktyczne są miękkie gondole to jest porażka
Co do łóżeczka to mam ciemne z szuflada fajne jest bo już złożyliśmy
Co do łóżeczka to mam ciemne z szuflada fajne jest bo już złożyliśmy
Dziewczyny, jakby któraś była na etapie kupna torby do wózka to na Kodach Rabatowych jest kupon na 10% zniżki Bibabu - aktywne kupony promocyjne luty 2015 - KodyRabatowe.pl
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny mowiecie o wozku zoom?
Anemonne
Fanka BB :)
Olusia to zobacz jeszcze moje ulubione Bebecar : Wózki i akcesoria / Bebecar w trosce o najwyższą jakość wózków dla dzieci. Fajnie bo mozna wszystko na 100 sposobów montować raz w jedna raz w drugą stronę no i serio jakość lepsza niz silvercross i hartan czy emaliunga a cena połowa.
Jak na grafice wpiszesz bebecar one & two to duzo wyskakuje
Natasza super ta nowa kolekcja lubię takie kolory.
Jak na grafice wpiszesz bebecar one & two to duzo wyskakuje
Natasza super ta nowa kolekcja lubię takie kolory.
Ostatnia edycja:
reklama