reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Neta smoczek jej wyciągamy albo sama wypluwa, tylko jak budzi sie w nocy i płacze to wstajemy i dajemy bo inaczej bedzie płakać i nie zaśnie...:no:

Ten smoczek mi przypomina soothie z aventu, tez taki w jednym kawałku odlany.

Ja nie kupowałam żadnego, w szpitalu dostałam nuka ale młoda nie wiedziała co z nim robic. Pózniej dopiero ok 3 mca w akcie desperacji jej daliśmy (tez nuka, dostałam"próbkę") bo płakała strasznie i tak sie zaczęło..ale tylko do spania ew w aucie jak dostaje szału to w ostateczności jej dajemy.

Olusia jeśli chodzi o wózki to mi zdecydowanie bardziej podoba się ten drugi :) poza tym z mojego doświadczenia nie praktyczne są miękkie gondole to jest porażka
Co do łóżeczka to mam ciemne z szuflada :) fajne jest bo już złożyliśmy :)

Moim zdaniem tez ten drugi lepszy. Takim szerokim to ciezko gdziekolwiek sie zmieścić..

Olusia, ja bym też brała drugi, lub coś w stylu drugiego :-). Takim szerokim, jak ten pierwszy będzie Ci niewygodnie wjechać forum jakiegokolwiek sklepu czy nawet domu...

Olusia to zobacz jeszcze moje ulubione Bebecar : Wózki i akcesoria / Bebecar w trosce o najwyższą jakość wózków dla dzieci. Fajnie bo mozna wszystko na 100 sposobów montować raz w jedna raz w drugą stronę no i serio jakość lepsza niz silvercross i hartan czy emaliunga a cena połowa.
Jak na grafice wpiszesz bebecar one & two to duzo wyskakuje

Natasza super ta nowa kolekcja lubię takie kolory.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry