reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

Melanie sa tez takie podwojne nadstwaki do Mutsakow, jesli chcialabys wozic dzieci jedno za drugim. Znalazlam kiedys w necie, zaraz popatrze. Ty zdaje sie bylas zadowolona z tego wozka.

Mutsy jest OK, ale... jest jedno ale :sick: WAGA tego wózka w wersji pojedynczej to 17 kg !!! Aż strach pomyśleć ile waży podwójny:szok:

Wózek Phil & Ted's waży kilogramów 11 !!! A to jest znaczna różnica.

reklama
racja, waga przy dwojeczce ma znaczenie.
tylko kurka czy w Philu to dzieciatko z tylu nie za nisko siedzi, balabym sie o kaluze + samochody
nie widzialam tego wozka na zywo, wiec ciezko mi ocenic, ale pewnie to juz sprawdzilas

znalazlam
urban-duoseat.jpg

anija no mam jakies 400km do wawy ;-)
jeszcze najpierw zadzwonie do tego sklepu i spytam sie czy laskawie zechcieliby mi jakis inny kolor zamowic i ile to by potrwalo:-) moze sie uda :-p

Tak aniju ja już myślałam o tym podwójnym mutsy ale...
niemowlaka tam nie położę :-(

pamiętacie jak kiedyś daaawno temu były takie niskie głębokie wózki?
jak nasi rodzice byli mali to w takich jeździli :-D

...tak mi się teraz przypomniało

stroller.jpg

racja, waga przy dwojeczce ma znaczenie.
tylko kurka czy w Philu to dzieciatko z tylu nie za nisko siedzi, balabym sie o kaluze + samochody
nie widzialam tego wozka na zywo, wiec ciezko mi ocenic, ale pewnie to juz sprawdzilas

Tutaj gdzie ma być użytkowany nie trzeba obawiać się o kałuże i samochody ;-)

reklama
Do góry