reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
no raczej chyba rzadko :-p :-p

przynajmniej nie slyszalam i mam taka nadzieje hehe :cool2: :cool2: :cool2:

a moje obawy biora sie stad, ze mamy z mezem pecha do wszelkich sprzetow i wszystko co kupujemy od razu nie dziala jak powinno i musimy czesto korzystac z gwarancji, bo cos jest nie tak.... takie pechowce z nas :-p

Agutek ale one sie raczej (tfu tfu) nie psuja. Przynajmniej ani mi ani osobom ktore znam a posiadaja.

Ja sobie teraz wymarzylam taki
e8_12.JPG

tylko on kosztuje $800 :eek:
http://cgi.ebay.com/Valco...1QQcmdZViewItem

no wlasnie u nas niestety nie ma...
mamy w planach wyjazd do Poznania - ale z tego co juz zdazylam sie zorientowac, bo wyslalam na oblukanie kolezanke, ktora tam mieszka - maja najbardziej standardowe kolory, czyli: granat i czerwien :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
i nie sprowadzaja raczej innych, bo te im schodza i sa neutralne:sick:

a ja nie chce takiego koloru :no: :no: :no:
importer w ogole nie chce ze mna gadac, bo jak pisze - indywidualnych klientow nie obsluguja - a niech sie pocaluja w nos:dry:

i tak caly czas kombinuje co tu zrobic...

W Poznaniu siedzibę ma generalny importer wózków Mutsy - firma "MIKO" ul. Obornicka 281

W Poznaniu siedzibę ma generalny importer wózków Mutsy - firma "MIKO" ul. Obornicka 281

tak wiem, juz sie z nimi kontaktowalam i krotko mowiac - olali mnie....
podali adres jednego ze sklepow i kazali sobie tam isc - a tam jak juz pisalam byla kumpela i ogolnie ponoc jest dno...granat i czerwien i do widzenia:dry:

Dzien dobry,

Polecam wozek Mutsy, uzywam go przy Jasiu i nie widze zadnych minusow, no moze poza jednym ze jest duzy i zajmuje pol bagaznika. Ale dzieki temu Jasiowi jest bardzo wygodnie.

Zastanawiam sie jaki mam teraz kupic. Widzialam nadstawki do Mutsaka na dwoje dzieci ale to jest wozenie dzieci jedno zadrugim. Wolalabym taki obok siebie.

Malanie a Ty jak rowziazesz wozenie maluchow?

aniju
wkleiłam wcześniej wozik jaki kupujemy
być może jeszcze dzisiaj :cool2::cool2::cool2:

ale to się zobaczy...
a mutsy zawozimy do PL i sprzedajmy :tak:

reklama
Melanie sa tez takie podwojne nadstwaki do Mutsakow, jesli chcialabys wozic dzieci jedno za drugim. Znalazlam kiedys w necie, zaraz popatrze. Ty zdaje sie bylas zadowolona z tego wozka.

Do góry