reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

Agutek ja miałam takie samo wrażenie
na początku myślałam, ze to dziecko z tyłu to takie biedne będzie :-(
bez widoku na świat :-(

ale widzę te wózki tutaj i dzieci patrzą sobie na boki
tzn odnoszę wrażenie, że wcale nie jest tak źle jak się to wydaje :tak:

nie chiałabym mieć szerokiego wózka, bo się nigdzie nie zmieszczę :no:
np przy kasie w sklepie itp.

jeszcze dokładnie nie wiem jak to jest tym maluszkiem, ale chyab montuje się go na pierwszym miejscu w foteliku.

widziałąm ze jest dużo dodatków to tego wozu
jakieś nosidełka w stylu śpiworków, kurcze nie wiem jak to wyjaśnić
jak już kupimy to pokażę :-)

chcemy kupić jak najszybciej, bo musty pojedzie do polski za kilka tygodni z naszym przyjacielem i tam go sprzedamy :happy:

aaa i jeszcze ten podwójny wóz, ma opcję pojednyczego, czyli tą część z tyłu sie demontuje :happy:

e3explorer_sand.jpg

ooooo a tu jest kolor jaki chcemy

e3explorer_apple.jpg

albo ten

e3explorer_sand.jpg

który Wam się bardziej podoba ?? :happy:

reklama
Melanie mi najbardziej sie podoba ten zielony - sama poluje na taki kolorek w Mutsy, tylko mojej drugiej polowie zielony jakos nie pasuje;-)
Takze ja bym brala ten :-)

no to super
mamy podobne gusta :tak:

ja też brałam zielony mutsy pod uwagę ale nie mieli akurat w hurtowni :-(
za to wzieliśmy niebieski fotelik do mutsy :-)

Melanie mi najbardziej sie podoba ten zielony - sama poluje na taki kolorek w Mutsy, tylko mojej drugiej polowie zielony jakos nie pasuje;-)
Takze ja bym brala ten :-)

wiesz co? bo kolory na żywo wyglądają całkiem inaczej
może pokusilibyście się, żeby najpier pojechać go zobaczyć w sklepie?
o ile macie taką możliwość :happy:

no wlasnie u nas niestety nie ma...
mamy w planach wyjazd do Poznania - ale z tego co juz zdazylam sie zorientowac, bo wyslalam na oblukanie kolezanke, ktora tam mieszka - maja najbardziej standardowe kolory, czyli: granat i czerwien :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
i nie sprowadzaja raczej innych, bo te im schodza i sa neutralne:sick:

a ja nie chce takiego koloru :no: :no: :no:
importer w ogole nie chce ze mna gadac, bo jak pisze - indywidualnych klientow nie obsluguja - a niech sie pocaluja w nos:dry:

i tak caly czas kombinuje co tu zrobic...

no wlasnie u nas niestety nie ma...
mamy w planach wyjazd do Poznania - ale z tego co juz zdazylam sie zorientowac, bo wyslalam na oblukanie kolezanke, ktora tam mieszka - maja najbardziej standardowe kolory, czyli: granat i czerwien :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
i nie sprowadzaja raczej innych, bo te im schodza i sa neutralne:sick:

a ja nie chce takiego koloru :no: :no: :no:
importer w ogole nie chce ze mna gadac, bo jak pisze - indywidualnych klientow nie obsluguja - a niech sie pocaluja w nos:dry:

i tak caly czas kombinuje co tu zrobic...

taak znam to
przerabiałałam to samo
największy wybór do oglądania jest w warszawie :eek:

tam właśnie wybrałam na żywo swój kolorek :tak:
no i zdecydowaliśmy się stelaż w kolorze coffe a creme, bo dopiero na żywo było widać jaki to robi razem efekt :dry:

taak znam to
przerabiałałam to samo
największy wybór do oglądania jest w warszawie :eek:

tam właśnie wybrałam na żywo swój kolorek :tak:
no i zdecydowaliśmy się stelaż w kolorze coffe a creme, bo dopiero na żywo było widać jaki to robi razem efekt :dry:

warszawe tez zaczelam brac pod uwage ostatnio, bo maz dostal propozycje tygodniowego szkolenia tam....ale juz za tydzien:dry:
poprosil o przynajmniej miesieczne przesuniecie terminu i jakby sie udalo to moze bym sie tam z nim wybrala...
kwestia problemowa tylko to tani nocleg w wawie blisko miejsca szkolenia....zobaczymy:eek:

a gdzie dokladnie w wawie ogladalas te wozki?
i na zamowienie ci sprowadzali kolorystyke czy byla dostepna?

reklama
w internecie są sklepy on line, które mają swoje siedziby w Warszawie
niestety nie pamiętm adresów

nasz wóz był w c.h Blue City na (Al.Jerozolimskich) w sklepie świat dziecka, chyba na 1 piętrze
tam upatrzeliśmy wóz a kupiliśmy na zamówienie w Bydgoszczy, czyli tam gdzie wtedy mieszkaliśmy, bo było trochę taniej :happy: no i w razie serwisu też mielibyśmy mniej kłopotu

jeszcze pamiętam że był jednen taki duży sklep z wózkami
ale kurcze nie pamiętam adresu :zawstydzona/y:

jednak wszystkie dane miałam z netu

owocnych poszukiwań :-)

a z Poznaniem jak sama pisałas nie ma co gadać

natomiast w Poznańskich sklepach nie mieli musty jak ja szukałam :eek:

Do góry