reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
na 12 miesięcy 68zł:tak: z n jest ta przewaga że masz dekoder z twardym dyskiem:tak:
Kiedy kończy Ci się te 6 m-cy po 38zł? Pytam, bo słyszałam że potem jest problem z rezygnacją z pakietów, które były gratis. Że można zrezygnować w jednym m-cu tylko z jednego pakietu.
Dekoder z twardym dyskiem jest przydatny? Zastanawiałam się tak tym zwykłym.

Dołączę się do telewizyjnej dyskusji :). Tez mamy "n" , kupilismy chyba w listopadzie i tak jak Ewa mówi, z tą rezygnacją trochę zamieszane bo mąż rezygnował korzystając z infolinii i myslał, ze zrezygnowal z wszsytkich dodatkowych pakietów a okazało się , ze nie bo z każdym trzeba było odrębnie przeprowadzic "procedurę". W efekcie za jeden miesiąc zaplacilismy ok. 130 zł :/ a pierwsze 3 były bezpłatne. A mamy tez nagrywarkę i przydaje się :). Szczególnie jak np. leci coś ciekawego a nagle dziecko czegoś chce to można właczyc nagrywanie i obejrzec później. Ale ja jakoś mało patrze na TV a od powrotu z wakacji jakoś w ogole nie mogę sie skupic na jakichś dłuższych programach, filmach. Mamy teraz pakiet podstawowy (informacyjny) , bajki , kulturę i rozrywkę ale nie wiem dlaczego nadal działa jeden filmowy i sport...

Debiutantko czyli można zrezygnować z kilku "gratisów" tylko trzeba rezygnację z każdego zgłosić oddzielnie? Wzięłabym n ale obawiam się właśnie potem rachunków ponad 100 złotowych.

Ewa chyba wlasnie tak można bylo zrobic i mąz byl przekonany, ze zrezygnowal ale po pierwszym rachunku okazalo sie, ze nie :/. Ale najlepiej sie upewnic. Teraz moga byc inne zasady niż przed Świetami byly..

a ja znów miałam jakiś pakiet to czerwca, następny do października:tak: z pierwszym bez problemu zrezygnowaliśmy:tak: a rachunki cały czas mam po 68zł prócz pierwszego bo rozliczone miałam półtora miesiąca:tak:

reklama
Zajrzałam też do Wójcika z ciekawości pooglądać sobie. Ceny no comments :blink:Płaszczyk taki elegancki w stylu dorosłych - 219zł :dry:
Kurtki na zimę nie podobały mi się - takie błyszczące. Jedna czarna to wyglądała jak worek na śmieci tak się świeciła. Reszta ciuszków ładna, ale z cenami ostro przesadzają :sorry2:
Agutku właśnie taki płaszczyk kupiłam N. do tego szalik, czapka, rękawiczki i 300zł:sorry2::szok:
a te kurtki to właśnie takie dziwne ja mówię że jak cerata:szok: pani powiedziała że we Włoszech bardzo są modne takie kurtki ale nie wiem co to miało znaczyć jak Wójcik jest polski:confused::baffled:

Do góry