Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
ewa ja nie pomogę, bo nie mam ani tego, ani tego, tylko kablówkę z netii, na której nic ciekawego nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na ile m-cy masz umowę? Płacisz miesięcznie 68zł?na razie mam
na 12 miesięcy 68zł z n jest ta przewaga że masz dekoder z twardym dyskiemNa ile m-cy masz umowę? Płacisz miesięcznie 68zł?
Kiedy kończy Ci się te 6 m-cy po 38zł? Pytam, bo słyszałam że potem jest problem z rezygnacją z pakietów, które były gratis. Że można zrezygnować w jednym m-cu tylko z jednego pakietu.na 12 miesięcy 68zł z n jest ta przewaga że masz dekoder z twardym dyskiem
Agutku właśnie taki płaszczyk kupiłam N. do tego szalik, czapka, rękawiczki i 300złZajrzałam też do Wójcika z ciekawości pooglądać sobie. Ceny no comments Płaszczyk taki elegancki w stylu dorosłych - 219zł
Kurtki na zimę nie podobały mi się - takie błyszczące. Jedna czarna to wyglądała jak worek na śmieci tak się świeciła. Reszta ciuszków ładna, ale z cenami ostro przesadzają