reklama
A
Agutek
Gość
w tesco przeceny ciuchów do 70%
u nas nawrzucali masę różnych, z magazynów chyba znieśli - bajzel jest niezły, ale kupiłam kurteczkę wczoraj za fajną cenę, bo nasza do wyrzucenia jest
u nas nawrzucali masę różnych, z magazynów chyba znieśli - bajzel jest niezły, ale kupiłam kurteczkę wczoraj za fajną cenę, bo nasza do wyrzucenia jest
kaskada
Marcowa mama 2007
Ta przecena w Tesco świetna. Szkoda , że ciuchów dla chłopaków co kot napłakał. Jakby po świecie same dziewczynki chodziły normalnie. Chyba z 15 wieszaków dla dziewczynek a dwa dla chłopców.
Ale coś i tak kupiłam. Rampersy dla młodszego. Musi mieć coś nowego bo póki co wszystko po starszym bracie " donasza".Biedactwo moje małe kochane.
Ale coś i tak kupiłam. Rampersy dla młodszego. Musi mieć coś nowego bo póki co wszystko po starszym bracie " donasza".Biedactwo moje małe kochane.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dokładnie, przeginają
Ale udało mi się kupić fajne bermudy dżinsowe ze ściągaczem w pasie. Pierwsze spodnie, których nie trzeba było przerabiać, żeby nie spadały w tyłka :-)
Ale udało mi się kupić fajne bermudy dżinsowe ze ściągaczem w pasie. Pierwsze spodnie, których nie trzeba było przerabiać, żeby nie spadały w tyłka :-)
A
Agutek
Gość
Spodnie w Tesco najczęściej mają ściagacze i to jest fajne :-) Ja się ostatnio skusiłam na komplecik letni tunika na ramiączkach plus spodnie, ale niestety tego nie przecenili, choć cena i tak atrakcyjna.
Teraz jak byłam w W-wie to wstąpiłam do Terranova i też przeceny, zresztą jak wszędzie. Kupiłam młodej tunikę z długim rękawem za 9,90 i sweterek za 19.90.
Teraz jak byłam w W-wie to wstąpiłam do Terranova i też przeceny, zresztą jak wszędzie. Kupiłam młodej tunikę z długim rękawem za 9,90 i sweterek za 19.90.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
W Terranova są rzeczy dla dzieci? Nie wiedziałam
A
Agutek
Gość
Przynajmniej w tej warszawskiej tak, cały dział jest.
W H&M byłam i jak zwykle nic nie znalazłam, to samo w Smyku. Nie wiem ale nie umiem w tych sklepach kupować
W H&M byłam i jak zwykle nic nie znalazłam, to samo w Smyku. Nie wiem ale nie umiem w tych sklepach kupować
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
a u nas w Tesco tez przeceny i też to samo dla dziewczynek regał, aż sie półki uginają, a dla chłopaków czapeczki, normalnie dyskryminacja
A
Agutek
Gość
W Tesco już powoli półki zapełniają jesienne ciuszki
A takie adidaski wczoraj młodej kupiłam. Młodej wolno noga rośnie to może na wiosnę jeszcze będą dobre, bo jest zapas. Fajnie w nich wygląda, tak łobuzersko trochę ;-)
A takie adidaski wczoraj młodej kupiłam. Młodej wolno noga rośnie to może na wiosnę jeszcze będą dobre, bo jest zapas. Fajnie w nich wygląda, tak łobuzersko trochę ;-)
reklama