reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

i ja zajrzałąm do Cocodrillo;-)

nabyłam tą bluzeczkę różową co ma Tola tą jakby 2 w 1 bo cudna jest! za 32 zł, spodnie długie za 37, bluzka 19, przecenione wszystko długi rękaw, długa nogawa, tak po 20 zł na rzeczy

reklama
w tesco przeceny ciuchów do 70%
u nas nawrzucali masę różnych, z magazynów chyba znieśli - bajzel jest niezły, ale kupiłam kurteczkę wczoraj za fajną cenę, bo nasza do wyrzucenia jest :angry:

Ta przecena w Tesco świetna. Szkoda , że ciuchów dla chłopaków co kot napłakał. Jakby po świecie same dziewczynki chodziły normalnie. Chyba z 15 wieszaków dla dziewczynek a dwa dla chłopców.
Ale coś i tak kupiłam. Rampersy dla młodszego. Musi mieć coś nowego bo póki co wszystko po starszym bracie " donasza".Biedactwo moje małe kochane.

Spodnie w Tesco najczęściej mają ściagacze i to jest fajne :-) Ja się ostatnio skusiłam na komplecik letni tunika na ramiączkach plus spodnie, ale niestety tego nie przecenili, choć cena i tak atrakcyjna.

Teraz jak byłam w W-wie to wstąpiłam do Terranova i też przeceny, zresztą jak wszędzie. Kupiłam młodej tunikę z długim rękawem za 9,90 i sweterek za 19.90.

Przynajmniej w tej warszawskiej tak, cały dział jest.
W H&M byłam i jak zwykle nic nie znalazłam, to samo w Smyku. Nie wiem ale nie umiem w tych sklepach kupować :-D

W Tesco już powoli półki zapełniają jesienne ciuszki :tak:

A takie adidaski wczoraj młodej kupiłam. Młodej wolno noga rośnie to może na wiosnę jeszcze będą dobre, bo jest zapas. Fajnie w nich wygląda, tak łobuzersko trochę ;-)
31rV2u5BSDL._SS400_.jpg

reklama
Agutku śliczne:tak: a są z zamszu:confused: jeśli tak to zaimpregnuj od razu:tak: bo w tamtym roku zniszczyłyśmy sandały adidasa :baffled: wyglądały jakby były cały czas brudne:baffled:

Do góry