reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Dla mnie priorytetem była cena, a to, że są w tej cenie w całości ze skóry to już rewelacja. I jeszcze atest zdrowej stopy.
Mam nadzieję, że będą dobrze się sprawować, bo wtedy pewnie zostaniemy już przy tej marce. Żal mi wydawać 145zł na buty Bartka, bo tyle u nas stoją. Za tą cenę mam dwie pary na zmianę, jedne sportowe, drugie "eleganckie" ;-)

Facet, u którego kupowałam widziałam, że miał też sandałki firmy McArthur, właśnie takie sportowe i też całe skórzane i w podobnej cenie.

reklama
Dla mnie priorytetem była cena, a to, że są w tej cenie w całości ze skóry to już rewelacja. I jeszcze atest zdrowej stopy.
Mam nadzieję, że będą dobrze się sprawować, bo wtedy pewnie zostaniemy już przy tej marce. Żal mi wydawać 145zł na buty Bartka, bo tyle u nas stoją. Za tą cenę mam dwie pary na zmianę, jedne sportowe, drugie "eleganckie" ;-)

Facet, u którego kupowałam widziałam, że miał też sandałki firmy McArthur, właśnie takie sportowe i też całe skórzane i w podobnej cenie.

my w zeszłym roku mieliśmy sandałki mcarthura i na zimę butki też, jak dla mnie rewelacja i cenowo tez nie najgorzej bo w granicach chyba 60 zł były ale głowy uciąć sobie nie dam, jedynie palec ;-):-p a u nas w sklepie sportowym są przeceny o 50% czasem i wtedy uderzamy na buty Szymkowe i są po 30 :tak:

Agutku a jaka jest wkładka w środku:confused: chodzi mi czy jest taka co się jak ubrudzi to nie da się doprać:baffled: nie wiem jak wytłumaczyć:baffled: taka milutka w dotyku:sorry:

Agutku a jaka jest wkładka w środku:confused: chodzi mi czy jest taka co się jak ubrudzi to nie da się doprać:baffled: nie wiem jak wytłumaczyć:baffled: taka milutka w dotyku:sorry:

ja myślę, że jak jest skórzaan to już jej tak nie doczyścisz jak się nóżka spoci, ale mi to nie przeszkadza;-)
znalazłam nasz rozmiar za 79,50 , przesyłka 20 zł:szok:

Ja też byłam na zakupach, akurat buty kupiłam córci już dawno na wyprzedaży, teraz kupiłam jej dwie kurteczki, bo wyrosła z jesiennych kurteczek. Do tego spodnie, bluzki i sukieneczkę.

reklama
dzień dobry:tak:
wrzucam coś dla ciężarówek :-)
Tchibo - Spodnie ciążowe o długości 3/4
nie wiem czy macie coś tchibo czy nie ale rewelacyjna jakość tych ubrań jest
Fredzik ja postaram obejść się bez ciążowych spodni;-) maruda jestem i mi się żadne nie podobają:baffled: dobrze że teraz moda jest taka długa i jest dużo tunik:tak: może na jakieś krótkie białe takie bardziej letnie się skuszę zobaczymy;-)

Do góry