reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Agutek ja kiedys kupiłam w CCC sandałki, w których wyszłam -dosłownie- tylko przed dom, po kilku krokach podeszwa mi popękała i część obcasa odpadła.
reklamację uwzględnili naprawiając buta, wrócił do mnie w takim stanie, że nawet go nie przyjęłam, powiedziałam, że chce albo nowe buty, albo kase, a jak nie to niech mi da kopie orzeczenia, wystraszyła się i oddała mi kase, otam coś marudziła swoim koelżankom,że premi nie dostanie :confused: wychodzi na to, że duża rolę w reklamacji mają ekspedientki, i ciekawi mnie, czy rzeczywiście za każdym razem towar ląduje u producenta.

reklama
moją reklamację wpisywała przy mnie do bazy reklamacyjnej w komputerze, a potem przy mnie szukała najpierw wśród papierów decyzji (jeszcze nie przyszła) i w bazie sprawdzała jaka jest odpowiedź i było, że zwrot pieniędzy, bez naprawy.

wiesz co nie wiem, maz tylko mowil, ze wiele zabawek bylo przecenionych, np, jakies auto na akumulator z 299zl na 99zl i ze gdyby mial syna to by od razu kupowal :-D

my kupilismy namiot Disneya, ale zanim byla ta obnizka - nawet nie wiem czy objela potem te namioty bo byly ostatnie 3 szt.
my kupilismy z 16% obnizka ale i tak cena standardowa byla taka jak na allegro, a doliczyc jeszcze koszty przesylki to i tak sie oplacalo tam kupowac - dodam, ze w pobliskim sklepie te same namioty 30-40zl drozsze :dry:

Agutek u nas zabawki są, ale tylko takie co zajmują mało miejsca, bo u nas kaufland niewielki, a szkoda.Namiocik by się przydał.
Dobra cena za autko na akumulatorek :tak:

reklama
Do góry