reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

W biedronce są klocki HEMAR Promocje dwa rodzaje (wielkości), jest ich jakieś 57dag (razem z opakowaniem)wiem bo ważyłam w sklepie :-D, kosztują 10zł. Co o nich myślicie? Na necie kg kosztuje 20zł .html]KLOCKI K3 - HEMAR - NA WAGĘ - KUP TERAZ [K3-kg] (309921147) - Aukcje internetowe Allegro. Ale są też ENJOY po 11zł/kg ENJOY-dydaktyczne KLOCKI na wagę - 1 kg ORYGINALN (306325278) - Aukcje internetowe Allegro . I nie wiem, które są lepsze? Jak myślicie?

no i oczywiście zasadnicze pytanie - ile trzeba kupić kg, żeby to miało ręce i nogi :sorry2:

reklama
A jakie inne wypróbowałaś? :-)

Ile pieluch zużywa Karolek? Trudno mi powiedzieć, ale myślę, że koło 6 szt.
Mieliśmy jeszcze Huggiesy i ktoś nam przywiózł paczkę, tylko nie wiem jakich (z biedronki, z lidla?) I chusteczki z lidla - dla mnie tragedia. Nie wypróbowałam wszystkich pieluch dostępnych na rynku, i nie zamierzam. Dla mnie Huggiesy to porażka, a wątkię żeby jakieś najtańsze pieluchy (lidl, biedronka itp.)były rewelacyjne. Pampersy ną miękkie, jak córcia nasika to nie zbija sie to w jedną twardą kulę; nie ma deski między nóżkami; nie przeciekają; są delikatne.

Śmiem twierdzić, że nawet jak kupuję Pampersy to i tak wydaję od Was mniej kasy na pieluchy ;-)

W biedronce są klocki HEMAR Promocje dwa rodzaje (wielkości), jest ich jakieś 57dag (razem z opakowaniem)wiem bo ważyłam w sklepie :-D, kosztują 10zł. Co o nich myślicie? Na necie kg kosztuje 20zł .html]KLOCKI K3 - HEMAR - NA WAGĘ - KUP TERAZ [K3-kg] (309921147) - Aukcje internetowe Allegro. Ale są też ENJOY po 11zł/kg ENJOY-dydaktyczne KLOCKI na wagę - 1 kg ORYGINALN (306325278) - Aukcje internetowe Allegro . I nie wiem, które są lepsze? Jak myślicie?

no i oczywiście zasadnicze pytanie - ile trzeba kupić kg, żeby to miało ręce i nogi :sorry2:
Nikt nie odpowiedział na moje pytanie :smutna: Naczytałam się jednak na necie złych opinii. A przeciez lego nie kupie, bo zje.

reklama
Zosia nie ma żadnych klocków więc ja nic nie wiem w tym temacie:zawstydzona/y:

pieluch nam idzie jakieś 5-6 na dobę

ewa - niezależnie od tego czy Zosia ma oryginalnego pampka czy podróbę przebieram ją tak samo często, więc chyba jednak jest różnica w kasie między drogimi a tanimi pieluchami:tak:
Twoja córcia też przecież (?) nie chodzi cały dzień w jednej pieluszce dlatego, że ma PAMPERSA, nie?;-)

Do góry