reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

W body, albo w koszulce i czasem w spodenkach, a czasem bez. Jeszcze mamy jednego pajaca, który jest dobry i czasem go zakładam. Chciałam mu właśnie kupić takie piżamki dwuczęściowe, ale poskąpiłam 35 zł ;-).

no wlasnie ja sie wstrzymuje przed kupnem pidzamki bo mala kladzie sie w nocy na koldrze i zmarzlyby jej stopki, dlatego sypia w pajacach:happy:

reklama
no wlasnie ja sie wstrzymuje przed kupnem pidzamki bo mala kladzie sie w nocy na koldrze i zmarzlyby jej stopki, dlatego sypia w pajacach:happy:

Zosia też:tak:
a zauważyłyście jak mleko, bebiko 2 podrożało:wściekła/y:przedtem ok 11zł to była normalna cena, teraz 13 zł:wściekła/y:, na szczęście w TESCO - 9.39 lae trzeba polować bo przeważnie puste półki

w carrefour ostatnio jak zobaczyłam cenę to zdębiałam :wściekła/y: 50 zł za jumbo pack :crazy:, czyli o 10 zł drożej niż przed podwyżką!!!

ja caly czas place 49,99 za jumbo packa i to w pseudo promocji ze niby jest taniej :eek: a jak kiedys porownywalam cene sztuki z jumbo packa do ceny sztuki z normalnego opakowania to oplacalo sie kupic normalne opakowanie :-D
standardowe opakowanie kosztuje u nas chyba 38zl czy jakos tak...nie pamietam juz dokladnie :sorry:

Zosia też:tak:
a zauważyłyście jak mleko, bebiko 2 podrożało:wściekła/y:przedtem ok 11zł to była normalna cena, teraz 13 zł:wściekła/y:, na szczęście w TESCO - 9.39 lae trzeba polować bo przeważnie puste półki

nie wiem my kupujemy NAN a ten chyba nie zdrozal ostatnio - byla podwyzka ale jakos na jesieni z tego co pamietam, chyba, ze teraz na dniach cos sie zmienilo :confused:

właśnie wróciłam z carefooura, junbo packa 41.90 do tego płyta z piosenkami, której zapomniałam odebrać:wściekła/y:

ja ostatnio w realu kupowałam pampery 4+ po 46,99 a mleko Nan 3 mam najtańsze w Dino po 11,99 a w realu 12,99, ostatnio była fajna promocja na słoiczki z obiadkami gerbera fakt że 3 takie same ale za to cena 7,99 za 3 szt takich 190ml. więc wzięłam i żałuje że nie więcej i różnych

reklama
Do góry