reklama
Lajla83
Fanka BB :)
też muszę poszukac ale u nas jest tylko Real, Tesco i Auchan:-( i jeszcze takie małe jak Lidl i BiedronkaKupiłam ten odplamiacz Dr Beckmann w supermarkecie Carrefour Express, kosztował niecałe 10 zł. Jak wypróbuję, to zdam relację .
ewa0381
:-) :-) :-) Dziś dotarł do mnie komputer. Cały i zdrowy. Wymienili to co było popsute. Mam nadzieję, że już nie będzie więcej niespodzianek. Jestem pod wrażeniem, że tak szybko naprawili i że nie robili problemów. Przyznam się, że trochę nękałam ich telefonami ;-) Tylko teraz musze znaleźć czas na skopiowanie wszystkiego do nowego kompa.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Planuję kupić taka zabawkę:
FISHER PRICE - GARNUSZEK NA KLOCUSZEK (260549513) - Aukcje internetowe Allegro
Karolek ma imieniny na początku listopada, więc jest pretekst ;-).
Lajla83
blueberry my mamy ten garnuszek i jest super Natalka bardzo go lubi garnek śpiewa ładne pioseneczkiPlanuję kupić taka zabawkę:
blueberry77
O widzisz, fajnie że napisałaś, bo teraz czuję się bardziej przekonana . A myślicie już o prezentach na Mikołaja lub pod choinkę?blueberry my mamy ten garnuszek i jest super Natalka bardzo go lubi garnek śpiewa ładne pioseneczki
Lajla83
my myslimy o takiej zabawce KUBUŚ PUCHATEK INTERAKTYWNY OD SS (257511332) - Aukcje internetowe Allegro
ten kubuś ładnie śpiewa i opowiada bajki
jeszcze moja córcia dostanie od chrzestnej Osiolek SHREK na biegunach super cena NAJTANIEJ (260353363) - Aukcje internetowe Allegro lub jakąś inną maskotke na biegunach ale taką niską
ten kubuś ładnie śpiewa i opowiada bajki
jeszcze moja córcia dostanie od chrzestnej Osiolek SHREK na biegunach super cena NAJTANIEJ (260353363) - Aukcje internetowe Allegro lub jakąś inną maskotke na biegunach ale taką niską
blueberry77
Ja się zastanawiam nad Szczeniaczkiem Uczniaczkiem z FP. Tylko ciekawa jestem, czy łatwo się naciska te elementy do naciskania. Bo np. te różne piszczałki w zabawkach dla dzieci to trzeba solidnie nacisnąć i jeszcze sobie dobrze trafić.
reklama
Lajla83
szczeniaczka oglądałam w sklepie i w sumie nie naciskało się ciężkoJa się zastanawiam nad Szczeniaczkiem Uczniaczkiem z FP. Tylko ciekawa jestem, czy łatwo się naciska te elementy do naciskania. Bo np. te różne piszczałki w zabawkach dla dzieci to trzeba solidnie nacisnąć i jeszcze sobie dobrze trafić.