reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Moja też śpi pod kołderką ale taka specjalnie robioną przez babcię i nie zsuwa sie z plecków. Może nawet sie pod nią obracać:tak:

Dziewczyny, czym przykrywacie dzieci do spania? Ja przykrywam Karolka kocykiem, ale wystarczy że się przewróci na plecy i już jest odkryty. Myślałam o śpiworku, ale obawiam się, że będzie miał ograniczoną możliwość ruchu.
moja córcia spała w śpiworku 3 miesiące:tak: i teraz za bardzo nie chce bo zasypia w dziwnych pozach i naprawde taki spiworek ogranicza ruchy dzieka:tak: i moja strajkuje:confused2:
Moja od czasu gdy zrobiło się tak zimno i nie palili jeszcze śpi już pod kołderką.
moja też pod kołderką:tak:

A ja kupiłam komputer przez internet. Czekałam na przesyłkę tydzień (z Krakowa). Zdążyłam go jedynie włączyć i szlag go strzelił. Jestem strasznie wściekła. We wtorek go dostałam, wczoraj odesłałam z powrotem. A teraz czekam czy mi go zrobią, czy uznają gwarancję, co się w nim spaliło (bo coś napewo) itd. itp. Odłączyłam stary komp i musiałam podłączyć go z powrotem. Wywaliłam tyle kasy i teraz jestem wściekła na siebie. Trzeba było kupić w "normalnym" sklepie.
Musiałam się wyżalić. Mąż się śmieje, że mamy cudowną klawiaturę (jedyne co mi zostało) za parę tysięcy. Mi nie jest do smiechu.

A co to za patent?

Teściowa włożyła w miękką poszewkę gruby koc ale nie taki zwykły tylko jakiś taki lekko gryzący. Gdyby spać tylko pod nim to by się nie dało a w tej poszewce jest super. Nie jest za ciężki a dobrze okrywa i się nie zsuwa no i nie muszę bardzo grzać w pokoju bo z kolei ja nie lubię jak jest za ciepło. W domu mamy ok 21-22 st. Madzia ma zawsze ciepłe ręce.

reklama
Dzis kupiam w Biedronce Huggiesy za 29,99zł 66szt. "4" czyli po 45 gr za szt.!!! To chyba bardzo tanio!
W piątek ma być promocja na kombinezony więc jeśli któraś z Was jest zainteresowana to można sie wybrać

Promocja na przyszły tydzień

A w Lidlu mają być w środę ciuchy dla dzieci. Poza tym teraz widzę fajne formy do ciasta - to tak a propos zbliżających się Świąt :)

Lidl Online

Lidl Online

Do góry