reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Myśmy kupili na Mikołaja albo pod choinke klocki Wadera. Tanie, duże i Wojtek je lubi. Czasem je ciężko rozłączyć ale w końcu od czego są rodzice;) Wydaje mi się, że na ten etap to nie ma sensu kupować jakiś bardzo skomplikowanych. I tak jak nam chłopaki podrosną to wtopimy mase kasy w te tematyczne lego:)

A ja dalej nie wiem co kupić. Wojtek jakoś mało entuzjastycznie reaguje na prezenty:)

Właśnie Kaskada, ja postanowiłam już teraz kupować te duplo. Bo częściej niż 2 razy w roku raczej się nie szarpnę na to cholerstwo :-D. Więc trzeba zbierać stopniowo ;-). Ten zestaw, który chcę kupić kosztuje 200 zł.

ja lego jeszcze nie kupuję

o prezenty na razie nikt się nie pytał to mam spokój i nic nie wymyślam :-p
nie chcę się zawalić zabawkami, więc może umówię się z mamą, że pójdzie do coccodrillo i mi ją po prostu ubierze na lato :-p tak jak rok temu hihi :-D

a najwyżej brat coś kupi do zabawy drobnego i może teście - jak będą pamiętać :rolleyes2:

u nas dziadkowie mają kupić upominek + kasa którą wydamy na ubrania wiosenno- letnie:tak: a zabawki będą od chrzestnych:tak:

a ja już zapowiedziałam wszystkim, że nie mają robić dużych prezentów:no:,
mój Piotrek niczym sie obecnie nie bawi:baffled:, njawyżej autka, albo puzzle;-), albo jak ktos chce to mogą być ciuszki:tak:,

ja tez muszę coś kupić na roczek dla siostrzeńca i dam mu kasę, jego mama bedzie wiedziała, co mu kupić;-)

reklama
Ja też w końcu muszę o prezentach pomyśleć i juz mam kilka na oku. W Ikea mam zamiar kupic IKEA | Zabawa | Zabawki | MÅLA | Sztaluga . Kupiliśmy taką kilka lat temy chrześniaczce męża i teraz korzysta już z niej jej brat. Mama dzieci mówi, ze to był trafiony prezent. Poza tym myślę tez o IKEA | Zabawa | Meble do zabawy | KOJA | Namiot. Może cos jeszcze wypatrzymy bo muszę wymyślić cos od nas, dziadków, cioci... Ale nie zamierzam przesadzac. Póki co nie mam miejsca na zabawki.

Aaaa przy okazji kupimy łóżko M bo on w łóżeczku juz zupelnie nie śpi ... Chyba zwyczajnie jest dla niego za wąskie i nocy jak sie wierci to wali o szczebelki i się budzi i i tak ostatcznie lądował u nas wiec zobaczymy czy łóżko pomoże.Chcemy takie IKEA | Łóżka | Łóżka | LEKSVIK | Rama łóżka o regulowanej długości. Roksi , Ty kupowałaś w Ikei łóżko i "rosnący" materac - z tego co widze na www jest tylko jeden taki - piankowy. Fajny jest? Kupowałas na niego jakąs matę czy coś?? Jeszcze któraś miała takie łóżko jak Roksi ale nie pamiętam kto...

Do góry