reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

roksi, Natalka pięknie pozuje, normalnie modelka ci rośnie; ja nie mam problemu gdzie eleganckie kiecki ubierać ;-):-D
u nas dwie pary butów zimowych i dobrze że obie są, mówicie, ze to już koniec zimy? :confused:
a na wiosne chyba te co blue dała linka kupię bo mi się baardzo spodobywują:-) :tak: i na pewno jeszcze jakieś bardziej kryte, na razie starczają mu na wymiar te co ma z jesieni (kryte całe ze skórki i wygodne)

co do prezentów to my nie kupujemy, na razie moim zdaniem i tak nasze dzieci nie rozumieją o co chodzi z tymi urodzinami, prezentami itp. A poza tym ciągle od nas coś dostaje (to co akurat jest potrzebne):tak: No i robimy imprezkę :-)
A od moich rodziców wiem, że jakąś kolejkę dostanie a od pradziadków mam ubranka kupić ja, takie jak chcemy, od siostry puzzle (też ja wybierałam) a od drugich dziadków jeszcze nie wiem

reklama
wlasnie odnosnie urodzinek Roksi czy mozesz mi napisac jaka jest ta "baby born" plywajaca ?:confused:fajna ?,mysle wlasnie o niej na prezent i jakos zdecydowac sie nie moge :rolleyes2:

aa i jeszcze jedno pytanko ;-)czy ona plywa normalnie?:rofl2:jakos sobie tego wyobrazic nie moge :rofl2::szok::-D
Sandi moja córa nie chce by lala pływała wyciąga ją z wanny i przytula mam wrażenie że ją ratuje:-D a lalka ma dwa paluszki i jakieś dziurki na placach gdy dostanie się tam woda to zaczyna machać rękami i nogami:tak: pływa kraulem śmiesznie to wygląda:-D

madzik, u mnie tablice chce kupic babcia, więc nie bedę jej bronić:no::-D

my kupimy kolejne AUTKA do kolekcji, albo cała ferajnę kubusia puchatka, te w wymiarze 25cm;-),

imprezy nie robimy, tylko tort i może cos z bąbelkami:tak:,

zapowiedziałam rodzince, ze bez duzych prezentów, małe autka, książeczki, puzzle, bo Piotrek i tak się nie bawi:no::crazy:

a my mielismy dwie pary zimówek i cały czas używamy ich na zmianę:tak:,
bo
do południa jedna para i po południu druga, a pierwsza sobie schnie:-D

reklama
nam tez buty nigdy nie przemokły:no::-D(Bartki chyba by nie śmiały za taka cenę:angry:),
ale ja często, gęsto musiałam je czyścić z błota, bo Piotrus niestety grzecznie nie spaceruje za rączkę:no:, jak wasze dzieciaczki:tak:, tylko chodzi własnymi ściezkami:baffled:

Do góry