reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
debiutantko my mamy łóżko rosnące i materac z IKEI.
Zdecydowaliśmy się na piankowy, bo jest tymczasowy i szkoda nam było kasy na taki łączony sprężynowy, bo jednak widać dość mocno i czuć te łączenia. Dlatego jak łóżko będzie miało już pełny rozmiar to kupimy wtedy porządny jednoczęściowy materac.
A ten poki co sprawuje się dobrze, a często podczas zabaw leżymy na nim całą trójką ;-)

blue moja też by się bawiła takimi klockami, ale nie chcę by się po domu wszędzie takie małe gówienka tarzały ;-) jak będzie odpowiedzialniejsza to przynajmniej będzie dbała by były zawsze na miejscu a teraz jej wszystko jedno :-p

agutekjakie buciki kupiłaś z GUFO? u nas mało jeszce i wszystkie wydawały mi się okropnie sztywne:baffled:
kupiłam w DEICHMANIE skórzane, godzinę myślałam nad rozmiarem a i tak jutro wymienię:-D
teraz są dobre ale w sumie jeszcze sezon na zimówki więc wezmę 24:tak:

bluKarolek ma teraz takie duże lego? takie okrągłe na czubku jak ja to mówię;-)
te, które pokazywałaś takie trudne mi się zdają, a te duże spoczko:-)

Ewa a co można robic z ta głową poza ułożeniem głowy? W sumie cena nawet znośna tylko czy sie szybko nie znudzi takie układanie?

My dzis zakupiliśmy łóżko dla M. Nawet pomagał je składać i chyba był zadowolony z nowego mebla ale cóż z tego jak teraz nie chce w nim spać... Ja spasowałam, mąż go usypia... A M tylko gada, ze do "tamtego łóżka" czyli naszego....... Szybciej mój mąż kimnie niż M , który właśnie śpiewa chyba cały znany mu repertuar piosenek :crazy:.

Debutantko z moją walczyłam 3 dni nim przyzwyczaiła się do swojego:baffled: a teraz zasypia wieczorami bez usypiania:tak: zdarza się w nocy że przywędruje do nas:baffled:
jeśli chodzi o materac to kupiłam ten trzyczęściowy zainwestuje w sprężynowy jak młoda będzie miała łóżko rozsunięte na 200cm:tak:

Madzik, te co pokazywałam, to są Duplo, czyli te duże właśnie. Przyjrzyj się dokładnie :-)
559339714

Roksi pokazywała te mniejsze Lego.

reklama
Do góry