reklama
S
szalona mama
Gość
Możecie polecić jakiś inhalator? Musze kupić,a le nie wiem jaki, tyle tego jest
Inhalator Aerozaar nebulizator Sidestream kurier (461608664) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy tego typu pożyczony od mojej mamy, jest genialny szczególnie dla dzieci
http://www.allegro.pl/item464501477_inhalator_ultradzwiekowy_respira.html
o taki dokładnie, nasz był rok temu kupowany a widzę że teraz duuuużo większy wybór jest
A
Agutek
Gość
my mamy z tej firmy tylko chyba troszkę inny model Inhalator Nebby plus do pracy ciągłej - Apteka80 (463189224) - Aukcje internetowe Allegro
kupowaliśmy rok temu w sklepie medycznym
póki co działa, inhalujemy małą codziennie
sprawuje się dobrze
kupowaliśmy rok temu w sklepie medycznym
póki co działa, inhalujemy małą codziennie
sprawuje się dobrze
Ostatnio edytowane przez moderatora:
madzikm
Mamy lutowe'07
Kupiliśy takie kapcie Skarpetki-kapcie z antypoślizgową podeszwą NOWE (464135702) - Aukcje internetowe Allegro
świetne są:-), na zajęcia i do zabierania w gości:-)
świetne są:-), na zajęcia i do zabierania w gości:-)
A
Agutek
Gość
no to moje drogie niedługo.......święta
macie już jakieś typy na prezenty? myślałyście coś?
ja się zastanawiam czy nie zacząć już kombinować, bo przed świętami ceny zabawek na bank wzrosną
problem w tym, że z pomysłami u mnie kiepsko...
macie już jakieś typy na prezenty? myślałyście coś?
ja się zastanawiam czy nie zacząć już kombinować, bo przed świętami ceny zabawek na bank wzrosną
problem w tym, że z pomysłami u mnie kiepsko...
A
Agutek
Gość
pokaże wam moje typy ;-)
Kuchnia BARBIE dla dzieci 72 cm 1561 WŁOSKA DUŻA (462924620) - Aukcje internetowe Allegro
moje dziecko lubi latać z miotłą, mopem i szmatką i czyścić wszystko ;-)
bb* Zestaw do sprzątania na baterie * + odkurzacz (466735872) - Aukcje internetowe Allegro
ten domek zrobił furorę u rówieśniczki córci
KIDDIELAND --------------------- ODKRYWCZY DOMEK (459324504) - Aukcje internetowe Allegro
może laptop, ale chyba jakiś niefirmowy raczej
FISHER PRICE LAPTOP J. POLSKI+ GRATIS SKLEP/KURIER (457542655) - Aukcje internetowe Allegro
inne typy:
- klocki konstrukcyjne jak roksi pokazywała
Kuchnia BARBIE dla dzieci 72 cm 1561 WŁOSKA DUŻA (462924620) - Aukcje internetowe Allegro
bb* Zestaw do sprzątania na baterie * + odkurzacz (466735872) - Aukcje internetowe Allegro
KIDDIELAND --------------------- ODKRYWCZY DOMEK (459324504) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE LAPTOP J. POLSKI+ GRATIS SKLEP/KURIER (457542655) - Aukcje internetowe Allegro
inne typy:
Sandi
Fanka BB :)
Agutku - moja tez uwielbia biegac z mopem wiec pewnie ten zestaw bym wybrala :-) choc mysle ,ze moze i kuchnia tez by sie zainteresowala ;-)laptop narazie odradzam ,moja ma i w sumie dusi co popadnie jedno co dobre to ladnie tanczy przy jego muzyczkach :-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Agutku, ja też zwróciłam uwagę na ten domek, podoba mi się. Laptop też jest ok .
Ale laptop chyba za rok, bo tam głównie jest nauka liter.
Ale laptop chyba za rok, bo tam głównie jest nauka liter.
Ostatnia edycja:
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
pokaże wam moje typy ;-)
inne typy:
super pomysłyyyyy
my laptopa mamy w domu podobnego bo Zuza dostała pod choinke więc bawią sie na razie bo tam muzyczka jest więc Maks to sobie tańcuje z tym laptopem
ale kurczę ten zestaw sprzatający bomba hehehhe
u mnei w domu tzn w dzieci pokoju coraz ciaśniej się robi hmmm trza chyab się pozbyc którys pierdół
reklama