reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
no to moje drogie niedługo.......święta :sorry2:
macie już jakieś typy na prezenty? myślałyście coś?

ja się zastanawiam czy nie zacząć już kombinować, bo przed świętami ceny zabawek na bank wzrosną :dry:
problem w tym, że z pomysłami u mnie kiepsko...

Agutku - moja tez uwielbia biegac z mopem :tak::-D wiec pewnie ten zestaw bym wybrala :tak::-) choc mysle ,ze moze i kuchnia tez by sie zainteresowala ;-)laptop narazie odradzam ,moja ma i w sumie dusi co popadnie :tak:jedno co dobre to ladnie tanczy przy jego muzyczkach :-)

pokaże wam moje typy ;-)

Kuchnia BARBIE dla dzieci 72 cm 1561 WŁOSKA DUŻA (462924620) - Aukcje internetowe Allegro

moje dziecko lubi latać z miotłą, mopem i szmatką i czyścić wszystko ;-)
bb* Zestaw do sprzątania na baterie * + odkurzacz (466735872) - Aukcje internetowe Allegro

ten domek zrobił furorę u rówieśniczki córci
KIDDIELAND --------------------- ODKRYWCZY DOMEK (459324504) - Aukcje internetowe Allegro

może laptop, ale chyba jakiś niefirmowy raczej
FISHER PRICE LAPTOP J. POLSKI+ GRATIS SKLEP/KURIER (457542655) - Aukcje internetowe Allegro

inne typy:
- klocki konstrukcyjne jak roksi pokazywała

super pomysłyyyyy
my laptopa mamy w domu podobnego bo Zuza dostała pod choinke więc bawią sie na razie bo tam muzyczka jest więc Maks to sobie tańcuje z tym laptopem
ale kurczę ten zestaw sprzatający bomba hehehhe
u mnei w domu tzn w dzieci pokoju coraz ciaśniej się robi hmmm trza chyab się pozbyc którys pierdół

reklama
Babcia kupila dzisiaj Niunce odkurzacz :tak: i poweim Wam ,ze extra trafiona zabawka :tak::-) bawila sie suuuperowo ,a i ile przy tym smiechow bylo :-D:-D

Do góry