reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

W Biedronce były dziś takie tablice magnetyczne do rysowania - duże, kolorowe, za niecałe 25 zł. Podobne ale "markowe" kosztują cn. 2 razy tyle a pewnie jedne i drugie "made in China". Kupiliśmy taką i całkiem porządna się wydaje. Jest na niej napisane, ze dla dzieci od 3 roku życia ale nie ma tam nic niebezpiecznego może poza "pieczątkami" które są dość małe.

reklama
Widzę, że tylko ja się tu ostatnio udzielam:-D.

Nie wiem czy znacie sklep-apteke Superpharm?? Moja siostra mi o niej powiedziala, że mają niezłe promocje. Akurat chodziło o wody toaletowe (chyba też kiedys ten temat byl wałkowany) - mieli naprawde niezle obniżki choć pewnie nei na nowe zapachy. Obejrzalam gazetki i nie tylko kosmetyki mialy dobre ceny ale tez rzeczy dla dzieci. Zdaje sie,ze bidon nippi (czy jak sie to zwie) byl za ok. 11 zl. Ja najblizszy Superpharm mam w Katowicach i nie bardzo mi to po drodze ale moze Wy macie blisko to zawsze mozna zajrzec.

Teraz chyba cos robia ze stronka bo mi sie nie laduje ale podam link jakby ktos byl zainteresowany: SUPER-PHARM APTEKA

Aha w Rossmanie od 1 sierpnia będą pieluchy w promocji za niecale 25 zl czyli chyba 5 zł mniej niz normalnie.

A tu jeszcze jeden link, może się komuś przyda http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48205

Ostatnia edycja:
debiutantko dopiero zobaczyłam co napisałaś. Kupiłam w biedronce taką tablicę i jest super, córcia lubi się nią bawić.

Chciałabym kupić Wiktorii konika na biegunach, bo buja się nawet na stołku:-D Najpierw zastanawiałam się nad czymś takim NAJWIEKSZY KON NA BIEGUNACH firmy Grapi+dzwieki! (421542165) - Aukcje internetowe Allegro. Ale trzeba by było ją pilnować, żeby nie spadła.

Może takie coś, ale to z kolei wydaje mi się małe. Macie może cos takiego.
LITTLE TIKES KONIK na BIEGUNACH/BUJAK CZERWONY1670 (418435764) - Aukcje internetowe Allegro

Spójrzcie na to. Coś dla Roksi:-)
WSPANIAłY PLUSZOWY KONIK NA BIEGUNACH - DźWIEK! (414876886) - Aukcje internetowe Allegro

Co podoba wam się najbardziej?

ewo my mamy konika na biegunach takiego mniej więcej jak ten pierwszy, ale w wersji miniaturowej, taki kucyk.
Jest teraz taki akurat, że młoda da radę sama wejść i zejść, wcześniej był za duży. Choć czasami przy schodzeniu jeszcze spadnie ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi się podoba ten pierwszy - tradycyjny:-)

Zosia ma takiega z drewna, po wujku, ma ponad 20 lat:-)nie cieszy się zbytnią popularnością

ja ostatnio zaszalałam i kupiłam w ciemno perfum :szok:

nigdy wcześniej go nie wąchałam, nie znałam kompletnie zapachu :-p
kupowałam na perfumy, perfumeria, kosmetyki, pedet, perfumerie
i mogę polecić, bardzo sprawnie, szybko, kurier tylko 9,90 PLN, było taniej niż na allegro

a najważniejsze, że sugerowałam się opisem perfumu i opiniami klientów dot. zapachu i na szczęście podoba mi się :-D

mąż by mnie zabił gdyby mi się nie podobał :rofl:

reklama
Do góry