reklama
T
tigger
Gość
moja chodzi boso albo w skarpetkach, bo my z mezem tez kapci nie nosimy;-)
madzikm
Mamy lutowe'07
agutek - kupiłam w TEXTIL MARKET skarpetki po 1,90
po domu najczęście w skarpetach, albo w tym co na polu, bo drzwi są otwarte i sama idzie kiedy chce lu b ja pozwolę, po czym wbiega i tak w kółko, nie wydoliłabym z przebieraniem kapci za każdym razem
po domu najczęście w skarpetach, albo w tym co na polu, bo drzwi są otwarte i sama idzie kiedy chce lu b ja pozwolę, po czym wbiega i tak w kółko, nie wydoliłabym z przebieraniem kapci za każdym razem
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Możecie polecić jakieś sandałki?
Te mi się wydają fajne:
skórzane sandałki 910 brąz rozmiar 23 (393743032) - Aukcje internetowe Allegro
ale może macie jakieś sprawdzone?
Te mi się wydają fajne:
A
Agutek
Gość
Możecie polecić jakieś sandałki?
Te mi się wydają fajne:
Nam się sprawdzają wszystkie buciki z Gufo. Mamy 3 pary, w tym w jednych sandałkach biega codziennie i wszystko jest ok, a cena rewelacyjna.
blueberry77
A nie są sztywne? Muszę się przejść do CCC obejrzeć.Nam się sprawdzają wszystkie buciki z Gufo. Mamy 3 pary, w tym w jednych sandałkach biega codziennie i wszystko jest ok, a cena rewelacyjna.
blueberry77
Wyglądają przyzwoicie, ale nie obraziłabym się jakby było coś tańszego ;-). Ostatnie buty starczyły na miesiąc z kawałkiem .te co pokazałaś wydają się być super
A
Agutek
Gość
Tak szybko mu noga rośnie?
reklama
blueberry77
No. Buty były kupione z zapasem, a teraz już duży palec jest przy krawędzi, a jak się stopa przesunie, to wystaje z buta. Zastanawiam sie czy kupić teraz 22, czy może 23.Tak szybko mu noga rośnie?