reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

moja uwielbia wyciagac garki :baffled::-D i tluc nimi w kuchni po podlodze lub w pokoju na lawie :szok:(szkalnej:szok:) i klockami tez sie lubi bawic :tak: zawsze jak siedze np. na tapczanie i ona chce ukladac to raczka probuje mnie z niej sciagnac :szok:zebym usiadla na podlodze :tak::-Di nieraz pojezdzi wozeczkiem dla lalek :tak: a ,lalki wszystkie na podlodze :-pi porozbierane zawsze musi je rozebrac :tak::szok:;-)

i wlasnie ciekawa jestem jak to bedzie z tym szczeniaczkiem ciekawe czy sie zainteresuje hmmm..... bo w sumie tak przegladalam je na allegro i fajne sa :-)

reklama
Zosia nie ma uczniaczka a chciałabym żeby miała:tak:
w pracy miałam kiedyś i dzieci nyły bardzo zainteresowane, ja jednak nie kupię bo bardzo drogi i nie wiem czy się spodoba:confused:z wszytskich zabawek FP jakie ma bawi się tylko garnuszkiem

Zosia nie ma uczniaczka a chciałabym żeby miała:tak:
w pracy miałam kiedyś i dzieci nyły bardzo zainteresowane, ja jednak nie kupię bo bardzo drogi i nie wiem czy się spodoba:confused:z wszytskich zabawek FP jakie ma bawi się tylko garnuszkiem

madzik w carrefurze jest promocja (bynajmniej była jeszcze w środę) na szczeniaczka za 99zł, a normalnie kosztuje ok130 zł

Agutek a próbowałaś zmienić mu baterie:confused: u nas z fp żadna zabawka się nie popsuła:no:
złożyłam dzisiaj namiot Natalki bo już pokrzywiony był strasznie i poprzecierany, porysowała nim ściany:angry: myślałam o nowym ale musi nie mieć drutów tylko plastikowe rurki:tak:

Agutek a próbowałaś zmienić mu baterie:confused: u nas z fp żadna zabawka się nie popsuła:no:
złożyłam dzisiaj namiot Natalki bo już pokrzywiony był strasznie i poprzecierany, porysowała nim ściany:angry: myślałam o nowym ale musi nie mieć drutów tylko plastikowe rurki:tak:
Znów Roksi mnie ubiegła:-) Agutek sprawdź baterie:tak:

Wiktoria ma szczeniaczka i bardzo lubi się nim bawić

reklama

Ok sprawdzę, ale wydawało nam się, że to wygląda tak jakby ten nosek się wcisnął :confused: A może to faktycznie baterie?

Do góry