reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
:-D:-D:-D

U mnie te wszystkie maleńkie dżinsiki i inne cuda leżały w szufladach. Nie wiem jak można ubierać 3-miesięczne dziecko w dżinsy z gumą w pasie :baffled:. Przy drugim nie dam się tak ponieść ;-).

no coś Ty! ja jeany pierwszy raz założyłam na patronażową wizytę po 4 tygodniach:-Da czemu szkodzi guma, jak nie jest za ciasna?
ja tam dam się ponieść, jeszce bardziej, czyli:-D ze szpitala wychodzimy w jeansach

ja od dawna wiem, że madzikm stroi swoją Zosię ;-) ma do każdej kreacji inny kapelusik i czapeczkę nie madzikm? ;-) :-D

ja też na początku stosowałam tylko body, śpiochy i pajace..uważam, ze są najwygodniejsze przy takich maluchach :tak:
spodenki czy sukienusie poszły później w ruch, a powiem, ze nawet teraz wolę ją ubrać w portki - jakoś bardziej praktyczne mi się wydają ;-)
dużo mam takich ciuszków co to przelażały w szafie i raz były ubrane...przy tych maleństwach wydaje mi się, że nie opłaca się kupować dużo takich wyjściowych ciuszków..

no coś Ty! ja jeany pierwszy raz założyłam na patronażową wizytę po 4 tygodniach:-Da czemu szkodzi guma, jak nie jest za ciasna?
ja tam dam się ponieść, jeszce bardziej, czyli:-D ze szpitala wychodzimy w jeansach
Niemowlę ma delikatne ciałko i wydaje mi się, że niezbyt wygodnie mu się leży z taką gumą, która gniecie w plecki.

ja od dawna wiem, że madzikm stroi swoją Zosię ;-) ma do każdej kreacji inny kapelusik i czapeczkę nie madzikm? ;-) :-D

ja też na początku stosowałam tylko body, śpiochy i pajace..uważam, ze są najwygodniejsze przy takich maluchach :tak:
spodenki czy sukienusie poszły później w ruch, a powiem, ze nawet teraz wolę ją ubrać w portki - jakoś bardziej praktyczne mi się wydają ;-)
dużo mam takich ciuszków co to przelażały w szafie i raz były ubrane...przy tych maleństwach wydaje mi się, że nie opłaca się kupować dużo takich wyjściowych ciuszków..

no ja pierwszy mc też body, śpiochy i pajace, ale potem już na wyjścia sukienki - nie mają gumy na plecach:-pi jakieś inne fiki miki:-D,
aktualnie mamy tylko 5 kapeluszy;-)

blueberry - Twój argument do mnie przemówił:tak:

No u nas też na początku były kaftaniki, spiochy, i pojace. Bodziaków to się bałam przez głowę zakładać bo myślałam, że ręce młodemu połamię. DOpiero po jakimś czasie weszły spodenki i cała reszta.

reklama
Ja też na początku dostałam sporo spódniczek, sukienek ale jak niuńka jeszcze nie siedziała to ich nie zakładałam bo było by to bardzo niewygodne.Więc też przeleżały nowe nieużywane rzeczy i teraz zastanawiam sie co z nimi zrobić.

Do góry