reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
A rampersów uzywacie do spania, czy jako strój dzienny? Ja w zeszłym roku kupiłam taki 3-pak w Tesco, faktycznie fajne były. Ale nie poużywaliśmy ich za bardzo, bo kupiłam chyba w sierpniu.
Mam chyba ze 3 pary i kilka razy założyłam córci do spania, ale ogólnie nie jestem z nich zadowolona. Dla mnie nie są praktyczne. Do spania córcia ma piżamki, a do ubierania na dzien wolę koszulke i spodenki.

Co myślicie o tym? Zastanawiam się czy kupić.
NAMIOT dla DZIECI -WIGWAM+IGLO+TUNEL-super PREZENT (372287108) - Aukcje internetowe Allegro

A rampersów uzywacie do spania, czy jako strój dzienny? Ja w zeszłym roku kupiłam taki 3-pak w Tesco, faktycznie fajne były. Ale nie poużywaliśmy ich za bardzo, bo kupiłam chyba w sierpniu.

Miałam w zeszłe lato jeden, ale kilka razy tylko ubrałam. Był z Nexta i niby fajny, ale taki trochę gruby i był wg mnie za ciepły na upały.
Za to niedawno w szafce znalazłam rampers na ramiączkach, którego córcia nie miała ani razu na sobie, bo rok temu wydawał się duży (mimo rozmiaru 68) i jak go miałam to nie było już aż tak gorąco, by miała coś na ramiączkach. Teraz patrzę, że na długość to on dobry byłby teraz, próbowałam małej założyć ale przez głowę nie przeszedł. Dziwną tę rozmiarówkę mieli, bo na 68 to ono stanowczo za duże mi się wydawało.:baffled:

Wygląda bardzo fajnie, zastanawia mnie tylko jak z praktycznego punktu widzenia - składanie, rozkładanie. Czy będzie się to chciało wszystko robić?
Jak pogoda ładna to może sobie na stałe stać w ogrodzie, ale jeśli będzie w kratkę?
Poza tym myślę, że fajna sprawa :tak:

My używamy w ciągu dnia. Dla nas to rewelacja, przewiewne i zasłaniają kolanka, w sam raz do biegania. Już się czaję na następne 3 pary bo te co mamy to trochę za mało. Do spania trochę chyba za ciepłe. Młody śpi w bodziaku i jest ok.

My używamy w ciągu dnia. Dla nas to rewelacja, przewiewne i zasłaniają kolanka, w sam raz do biegania. Już się czaję na następne 3 pary bo te co mamy to trochę za mało. Do spania trochę chyba za ciepłe. Młody śpi w bodziaku i jest ok.

A jak te twoje rampersy wyglądają, bo wydaje mi się, że mówimy o czymś innym ;-)

rampers to taki pajacyk z krótkimi nogawkami i rękawami:

rampersy.jpg

roksi- śliczne te sandałki! poza tym wyglądają na solidne i wygodne:-)dobry zakup:tak:

ewa - wg mnie świetny pomysł z namiotem:tak:z tym, że u nas byłby na stałe bo nie chciałoby mi się go składać, na trawę super:-)

rampers miałam jeden, nie używałąm bo taki mi się noworodkowy wydawał, a Zosia już od 1 mca miała sukienki:-)

reklama
Do góry