reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

my kupowalismy sandalki w takim sklepie, gdzie najpierw mierza stopke wzdluz i wszerz i Olivka ma 20 i 1/2:-)

reklama
:tak::tak:
slaby wybor tam maja, ale przynajmniej wiadomo, ze butek bedzie dobry i wlasciwie dopasowany:-)

ja na wybor nie narzekam :-p mi sie tam zawsze cos spodoba :tak: ale ceny to tez maja tam odpowiednie :sorry2: ale to najlepszy sklep w uk z obuwiem dla dzieci :tak:(tak czytalam) bo ja bym tych typowo "angolskich" butkow malej nie ubrala :no: jedne sa ,albo miekkie inne plastikowe :baffled: a jeszcze inne z luzna pietka (pisze o sandalkach :))

no wlasnie co do plastikowych to znajoma kupila swojej corce :sorry2: cale plastikowe sandaly :szok: (mam nadzieje ,ze wiecie o jakiech pisze ) fakt ,ze kosztowaly tylko 3funy ,ale dziecku sie moze normalnie nozka odparzyc :no:

my dzisiaj kupiliśmy dmuchany basen na balkon i piłkę plażową ;-)
to tak w ramach przygotowań do lata :-D

a wujek przywiózł córeczce sukienusię na lato i koszulkę :-)

ja na wybor nie narzekam :-p mi sie tam zawsze cos spodoba :tak: ale ceny to tez maja tam odpowiednie :sorry2: ale to najlepszy sklep w uk z obuwiem dla dzieci :tak:(tak czytalam) bo ja bym tych typowo "angolskich" butkow malej nie ubrala :no: jedne sa ,albo miekkie inne plastikowe :baffled: a jeszcze inne z luzna pietka (pisze o sandalkach :))
no wlasnie, tych tanich nie warto kupowac:no:lepiej, zeby byly porzadne na taka mala nozke, ktora sie dopiero ksztaltuje
sandalki mamy identyczne:-Dpodobaly mi sie w innym sklepie takie za 10 £, ale nie byly skorzane:no:
generalnie to Clarks jest najlepszy, poza tym kupilismy malej jeszcze Nike, tez porzadnie zrobione, z twardym zapietkiem i skorzane:tak:
jeszcze w TKMaxx mozna czasami cos fajnego trafic;-)

reklama
nie uwierzycie :-p
kupiłam dzisiaj paputki córci, bo poprzednie chyba były już za małe :szok: :-D
zauważyłam, że zrobiły się jej takie brzydkie paznokcie, jeden nawet jakiś taki koślawy się zrobił, więc dziś z rana u babci przymierzam jej paputki, które tam ma no i chyba już takie przymaławe były...a dziadkowie mi powiedzieli, że ona niechętnie je nosi, próbuje zdjąć, marudzi...
no i dziś kupiłam paputki 19 :-D

Do góry