reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
to nasze zdobycze z wycieczki do Krakowa:tak:
fy084g.jpg

1yqvb8.jpg

bia0rl.jpg

f2oft1.jpg

29ve5if.jpg

mam jeszcze kilka sztuk ale w praniu

moja córcia za modelkę nie nie nadaje bo zwiewa i ma zdjęcia z tyłu:baffled: o pozowaniu mogę zapomnieć:baffled:

Roksi ubranka jak zawsze bardzo ładne. Ale też pewnie nie tanie, co?

blueberry próbowałam ubrać Wiktorię, ale to też nie jest takie proste, żeby zrobić z nią pokaz:-)

Roksi ubranka jak zawsze bardzo ładne. Ale też pewnie nie tanie, co?

blueberry próbowałam ubrać Wiktorię, ale to też nie jest takie proste, żeby zrobić z nią pokaz:-)
zaszalałam z ta pierwszą sukienką:sorry2::zawstydzona/y: a reszta była niedroga:tak:
ten komplecik pierwszy Wikusi z cherokiee też chciałam kupić ale nie było rozmiaru:crazy:

mój brat leci na 2 dni do UK teraz w maju więc złożyłam zamówienie na jakieś ciuszki letnie ;-)
zobaczymy co przywiezie :-D

ależ szalejecie z ciuszkami no proszę....
ja się wybieram na zakupy dla Wiki ale się wybrac nie moge, więc pewnie poswiecimy na to przyszły weekend

właśnie m.in. dlatego marzy mi sie jeszcze dziewuszka, wasze ciuszki sa superowe, Ewo, ta dzinsowa sukienusia, a ta wyjsciowa:szok:,

dla chłopaków też są spodenki, bluzeczki, niby tez fajne, ale:-psukienusie są sliczne

reklama
Do góry