reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

To ją pocieszyłaś:-D:-D:-D
A poważnie to Agutek nie masz się czym martwić. Rozmawiałam z kobietą u stomatologa, przyszła z dzieckiem bo podejrzewała, że zaczynaja malej wychodzić zęby stałe:szok:, a córka miała 3 latka. Okazało się, że to między dwoma zabkami rośnie sobie trzeci mleczak. A pierwszy zabek wyszedł u jej córki w wieku 18 miesięcy i jest to jak najbardziej prawidlowe:tak:

Dziękuję za zmianę nazwy wątku. Idealnie pasuje:-D

Zdjęcia juz zrobiłam, tylko jakoś słabo mi wyszły. Zostaje tylko powstawiac.

reklama
A poważnie to Agutek nie masz się czym martwić. Rozmawiałam z kobietą u stomatologa, przyszła z dzieckiem bo podejrzewała, że zaczynaja malej wychodzić zęby stałe:szok:, a córka miała 3 latka. Okazało się, że to między dwoma zabkami rośnie sobie trzeci mleczak. A pierwszy zabek wyszedł u jej córki w wieku 18 miesięcy i jest to jak najbardziej prawidlowe:tak:

Dziękuję za zmianę nazwy wątku. Idealnie pasuje:-D

Zdjęcia juz zrobiłam, tylko jakoś słabo mi wyszły. Zostaje tylko powstawiac.

no to czekamy:-)

podoba mi się ten pomsł tylko fotografowanie ubrań i wstawianie zdjęć jest pracochłonne:sorry2:mam jednak ochotę się pochwalić perełkami za np. 4 zł sztuka:-D

no to czekamy:-)

podoba mi się ten pomsł tylko fotografowanie ubrań i wstawianie zdjęć jest pracochłonne:sorry2:mam jednak ochotę się pochwalić perełkami za np. 4 zł sztuka:-D
Właśnie. Najgorzej, że mi te zdjecia nie wychodza, a wydawało mi się że to takie proste. blueberry jak to robisz jak wystawiasz na allegro?

Właśnie. Najgorzej, że mi te zdjecia nie wychodza, a wydawało mi się że to takie proste. blueberry jak to robisz jak wystawiasz na allegro?
Wycinam ubranko z tła w programie graficznym i nakładam na nowe tło gładkie albo np zrobione z powiększenia ubranka, dorabiam jakieś cienie i inne takie. Aha - jeszcze trzeba spodenki odpowiednio udrapować, żeby nie wyglądały tak płasko. Trochę czasu mi zajęło zanim to opanowałam :laugh2:. Takie zwykłe zdjęcia ciuszków niestety rzadko wyglądają atrakcyjnie :-(.

Wycinam ubranko z tła w programie graficznym i nakładam na nowe tło gładkie albo np zrobione z powiększenia ubranka, dorabiam jakieś cienie i inne takie. Aha - jeszcze trzeba spodenki odpowiednio udrapować, żeby nie wyglądały tak płasko. Trochę czasu mi zajęło zanim to opanowałam :laugh2:. Takie zwykłe zdjęcia ciuszków niestety rzadko wyglądają atrakcyjnie :-(.
Właśnie to zauważyłam. Jak patrzę na sukienkę to jest sliczna, jak na zdjęcie to... hmmm... ładna. Strasznie dużo czasu potrzeba na obrobienie zdjęć. Muszą Wam wystarczyć zwykłe:-)

Ale to nie wszystko:-D

5.

6. bluzeczka z spódniczką

7. sukienka na wielkie wyjscie;-) (z boku termometr, bo akurat córcia go tam rzuciła)

no extra :-) o to mi chodzilo :tak::-) widze ,ze watek tetni zyciem :-D - tak po cichutku Wam powiem ,ze "ten" watek na tamtym forum jest moim ulubionym :tak: uwielbiam ogladac ciuszki :tak:

Ewa to zaszalalas :tak: mi sie podobaja ogrodniczki rozowe :tak:;-)

reklama
ewo boskie ciuszki, gdzie wynalazłaś te cuda?
normalnie bomba :-)

a wiecie ja się wczoraj tak zestresowałam, że zasnąć nie mogłam ...głupia guła :angry:
po cholerę wchodziłam i czytałam o tych zębach :dry:
do tej pory ufałam pediatrze i się nie martwiłam, a wczoraj coś mnie podkusiło i mnie żołądek rozbolał...

Do góry