reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
agutek - to i ty pochwal się bucikami:tak:
u nas też jest sklep gdzie kurteczka kosztuje 170 zł, ale jest mnóstwo tanich i ładnych.
Na allegro wypatrzyłam taką, według mnie jest boska:sorry2:

NEXT bajeczna wiosenna hafty 80 idealna (301911427) - Aukcje internetowe Allegro

poluję jeszcze na płaszczyk a koło domu ma kilka polarków i bezrękawników.

Kupiłam już wiosenny kaszkiet, wkleję fotkę wkrócę:-)

a te Mateuszka bardzo zgrabne:-)

roksi - masz rację, podstawa na nóżki jest potrzebna bo jeszcze długo nie będzie pedałować i nóżki będą cierpnąć
ten drugi jest ładny, gdyby nie ten daszek:cool2:

madzikm wklejalam linka do podobnych bucikow, bo nie znalazlam tych moich w internecie :no:

a kurteczka faktycznie sliczniutka, co jakis czas wchodze na allegro i szukam jakiejs ale na razie jakos zadna mi w oko nie wpadla ... moze cos znajde niebawem :-)

reklama
Do góry