kiedys dino był drogim sklepem prznajmniej mnie sie tak wydawało a teraz ceny sa tam ok, bodziaki z dobrej bawełny kupuje po 17złkasia ja z Dino sprowadzalam ostatnio wozek :-)
reklama
A
Agutek
Gość
kiedys dino był drogim sklepem prznajmniej mnie sie tak wydawało a teraz ceny sa tam ok, bodziaki z dobrej bawełny kupuje po 17zł
no wlasnie ja tam znalazlam najlepsza oferte na jane energy...nie dosc ze juz sam wozek byl o 50zl tanszy niz na allegro to jeszcze przesylka darmowa, wiec ogolem zaoszczedzilam 75zl :-)
Lajla83
Fanka BB :)
moje dziecko dostało wczoraj walentynkę od tatusia taką prawdziwą z misiem i serduszkiem i wierszykiem i zabawkę Słoń z Klockami Fisher-Price HIT NA ZIMĘ (306891391) - Aukcje internetowe Allegro bardzo fajny slonik
A
Agutek
Gość
a propos klockow to sprawdzilam i mamy chyba, ktores z tych co tu byly pokazywane...szwagierka na allegro kupowala, takie z oknami i jakimis innymi pierdolkami....
na razie ich nie wyciagam, bo duzo malych elementow tam jest, za jakis czas zaczniemy sie nimi bawic ;-)
na razie ich nie wyciagam, bo duzo malych elementow tam jest, za jakis czas zaczniemy sie nimi bawic ;-)
ewa0381
Wczoraj kupiłam 3 jumbo paczki Pampersów w carrefour po 42,90:-) Poszłam do Punktu Obsługi Klienta po płyty i surprise... Dostałam nie tylko płyty, ale i 3 pary skarpetek (niestety dla noworodka, ale komuś oddam).właśnie wróciłam z carefooura, junbo packa 41.90 do tego płyta z piosenkami, której zapomniałam odebrać
debiutantka
Marcówka 2007
Wczoraj kupiłam 3 jumbo paczki Pampersów w carrefour po 42,90:-) Poszłam do Punktu Obsługi Klienta po płyty i surprise... Dostałam nie tylko płyty, ale i 3 pary skarpetek (niestety dla noworodka, ale komuś oddam).
Ewa0381 w gazetkach na stronie carrefoura jest cena 47 zł... ciekawe czy w róznych ich sklepach ceny są rózne...? Ja też "poluję" na pampersy ale na razie takiej dobrej ceny nie widziałam...
ewa0381
W TV tez reklamuja po 47zł i nie wspominaja nic o skarpetkach:-)Ewa0381 w gazetkach na stronie carrefoura jest cena 47 zł... ciekawe czy w róznych ich sklepach ceny są rózne...? Ja też "poluję" na pampersy ale na razie takiej dobrej ceny nie widziałam...
JustineMyMind
Mama Laureńki
czemu w moim mieście nie ma carrefour'a???:-wściekła/y:
ja za pampersy 4 płace najtaniej 48.90 (raz była promocja w Netto i zapłaciłam 43.99 ale pieluszki zniknęły ze sklepu w ciągu jednego dnia)
ja za pampersy 4 płace najtaniej 48.90 (raz była promocja w Netto i zapłaciłam 43.99 ale pieluszki zniknęły ze sklepu w ciągu jednego dnia)
A
Agutek
Gość
czemu w moim mieście nie ma carrefour'a???:-wściekła/y:
u mnie tez nie ma promocji
reklama
A
Agutek
Gość
a propos promocji:
w rossmannie jest promocja na specyfiki antycellulitowe i odchudzajace wszelkiej masci ;-)
i m.in. na perfum Miracle z Lancome...blueberry chyba pisala, ze uzywa
w rossmannie jest promocja na specyfiki antycellulitowe i odchudzajace wszelkiej masci ;-)
i m.in. na perfum Miracle z Lancome...blueberry chyba pisala, ze uzywa