reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Babcia kupiła dzisiaj młodej kapcie w rozmiarze 18. Oczywiście za wielkie są :-D
A my kupiliśmy dziś prezent na gwiazdkę :tak: Taki:

280161126

K6670_d_2.jpg

agutek fajny prezencik, oby sie Toli spodobał
blueberry Wika moja tez dostała hustawkę od chrzestnego i bujała sie 2 dni a teraz jak chce ja pobujac to jest ryk. Oby Karolkowi sie bardziej podobało.

a my kupilismy piramidke i sorter klocków z fishera i oczywiscie juz dałam córce te gwiazdkowe prezenty i pod choinke znów nic nie mam. Ale trudno dziadki dadzą na gwiazdke swoje prezenty. :)

fajne pchacze i NAtalki i Toli

polecam Wam pantofelki z Befado, ok 26 zł, znad zdrowej stopy, wyprofilowane i bardzo ładne:-)

reklama
A ja polecam szczeniaczka uczniaczka FP. Na początku Szymek się go bał a teraz jak naciska i piesek coś mówi, gra lub śpiewa to śmieje się w głos:-D Fajnie to wygląda. Ale nie jest jeszcze nim tak całkiem zainteresowany. Próbuje pokazywać nosek u pieska tak żeby grał ale jak mu dwa razy nie wyjdzie to porzuca pieska :-) ależ niecierpliwe to moje dziecko

Do góry