reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

ja szukam wlasnie adapterów do fotelika prima play i widziałam, ze są chyba z 3 albo więcej rodzajów
więc wiem na pewno, ze kilka fotelików pasuje do mutsy
ale nie wiem jakie i które poza naszym

reklama
Kupiłam ostatnio taką poduszkę dla dzidziusia.

164990160

Podobno bardzo przydatne przy ulewaniu.
Słyszałam, że łóżeczko powinno mieć nachylenie właśnie ok. 30 stopni - skoro to takie zdrowe to ciekawe czemu nie robią takich łóżeczek z możliwością regulacji :confused:
No więc kupiłam tę poduszkę, zobaczymy czy się sprawdzi.
Ma któraś może ją?

my podłożylimy książki pod nogi łóżeczka i było ok ;-)
na poczatek fajnie
ale potem jak sie dziecko przemieszcza, to nie korzysta z poduchy ;-)

Kamilas: z tego co pamiętam jak rok temu kupowaliśmy karocę, to inne łączniki były do fotelików play i inne do fotelików maxi cosi. śliczny kolorek wózia kupiliście.

mam pytanie dotyczce wyprawki drugiego dzidziusia.czy kupujecie wszystko nowe?chodzi mi o koce .kocyki.ubranka.mam 2 malw koce i 2 duze koce.ja nie kupowalabym bo koce mam,ale kuzynka mi truje caly czas czy mam ubranka pokupowane,kocyki itd.ubranka to bede miec z Polski po pierwszym dziecku.przy pierwszej ciazy mialam uranka po ridzinie i to przewaznie po chlopczykach.takze Amelka chodzila przewaznie w spodenkach.kurcze teraz mam dylemat kupic nowy kocyk czy nie.ja bym nie kupowala.

Też bym nie kupowała...przecież już masz, to po co nowy? :happy:
Jak kuzynka się pyta czy masz już to odpowiedz, że tak i problem z głowy ;-) :-)

Pewnie, że nie ma sensu kupować;-) Lepiej kupić pieluchy i kosmetyki.
Ja też mam koce po córce, do tego dostałam jeszcze używane po męża siostrzeńcu;-)

reklama
Racja, pieniądze się przydadzą na inne wydatki.
Mnie też kuzynka "poratowała" ciuchami ale pomału zaczynam mieć ich dość bo nie wiedzialam, że aż tyle ich ma .... Zaczęła od takich większych bo mniejsze ktoś z rodziny użytkował a w tym tyg. nawiozła mi takich małych ... Gdybym wiedziala, to bym ograniczyła wizyty na allegro a tak to chyba na proszkach oszczędzę ;). Najgorsze jest to, że nie mam tego gdzie trzymać...

A mówią, że od przybytku głowa nie boli......

Do góry