reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Mi się podobają! Tylko nie dla mnie ze względu na szpilę :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
tak sobie myslalam ze do opalonych nog bomba :-) i torebeczka z dodatkiem tego "pudrowego rozu"
pati... dla mnie starszne nie gniewaj sie... przez podeszwe glownie - wlasnie takie ortopedyczne, kolor tez nie moj bo ja blada doopa jestem, ale do ciebie kolory by pasowaly
ale ogolnie tego typu widzialam fajne modele, ale ten jest troche dla mnie tego typu co conversy na korku.. tak mi sie skojarzylo...
rusia : spadaj! juz cie nie lubie! )))))))))) mialas dac zblizenie na spodnie a nie spodnie w oddali a zoom na brzuch
to ma byc brzuch poporodowy????????????? nie, sorry ... brzuch PO DRUGIM PORODZIE?????????????????????????????????
a spodnie fajne zrestza tak jak brzuch ))
ale ogolnie tego typu widzialam fajne modele, ale ten jest troche dla mnie tego typu co conversy na korku.. tak mi sie skojarzylo...
rusia : spadaj! juz cie nie lubie! )))))))))) mialas dac zblizenie na spodnie a nie spodnie w oddali a zoom na brzuch
to ma byc brzuch poporodowy????????????? nie, sorry ... brzuch PO DRUGIM PORODZIE?????????????????????????????????
a spodnie fajne zrestza tak jak brzuch ))
wiedzialam, ze tak bedzie, ze mi tu pojedziecie o brzuchu nie o spodniach...ale chcialam pas pokazac no i tylko takie zdjecia w kompa zrzucilam(a cykalam je chyba juz z miesiac temu)...te spodnie fajnie wygladaja do baletek i tak tez je nosze.
zmykam na zakupy, nie mam legginsow! wszystkie w kulkach, a tego nie znosze! i przez to mam humor zjechany;/...
zmykam na zakupy, nie mam legginsow! wszystkie w kulkach, a tego nie znosze! i przez to mam humor zjechany;/...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ortopedyczne???
widzialam ostatnio laske w takich...napatrzec sie nie moglam...miala opalone nogi,spudniczke ,te buty i cos pod kolor zakiecik...te jej czarne wlosy jeszcze...toc zakochac sie mozna..
ale i tak sobie zamowie
widzialam ostatnio laske w takich...napatrzec sie nie moglam...miala opalone nogi,spudniczke ,te buty i cos pod kolor zakiecik...te jej czarne wlosy jeszcze...toc zakochac sie mozna..
ale i tak sobie zamowie
reklama
Podziel się: