reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
a nie mam linka-w sklepie widzialam ;)
wogole chce sie wybrac dzis na zakupy...ale tak na szybkiego-mloda spinki do wlosow potrzebuje,ja cos na fittnes jeszcze... mam tylko na 1,5h auto wiec bede musiala z motorem w dupie latac...

pati : a mi sie dzis udalo biegusiem bo malego dalam na 2h do zlobka i mialam czas na zakupy :)
wkoncu odwiedzilam ksiegarnie ( 2 pietro bez widny z malym nigdy tam nie szlam) i w promodzie wylapalam 2 bluzki i sweterek taki retro :)

fusik : udaly sue zakupy... nie lubie cie za te chodzenie po lumpkach ;))))))))))))))))

ktos pisal o prchowcu takim wiosennym plaszczu : ja wlasnie taki sobie kupilam, zalozylam go 2 razy i wczoraj mi na niego maly ... zwymiotowal :) dodam ze nie nadaje sie do prania hahahahahaha
nie opisuje jak sie ztym ubawilam, mialam ciekawe popoludnie :)

a buty : mam balezrinki i kamaszki w kosteke tylko ze sa czarne i wlasnie juz mi sie na takie slonce nie podobaja
wiec musze cos innego jeszcze wymyslec i moze wlasnie uderze w jakis zywy kolor :)
na korku malym moze, a raczej plaskie lub na koturnie... nie mam tak do konca pomyslu jakie... ale jakies
inne tez mi sie chce miec :) tylko z etakie nie beda pasowac do prochowca wiec i o jekiesj delikatniejszej bardziej obcislej, kobiecej kurteczce tez musze pomyslec...
najgorsze ze lubie bardzo trenche a do mnie wogole nie pasuja i wygladam w nich jak topiaca sie sierotka marysia

Natalia pawika zmyj woda i oddaj do do czyszczenia...

ja z moich zakupow srednio zadowolona...pojechalam do Karstadu i obeszlam caly i tylko mloda wyblagala delfina-maskotke... fitnessowego nic mi sie nie podobalo-masakra jakas... musze na kudamm do takiego duzego sportowego skoczyc-tam napewno cos dostane...nie chce tez zaraz za glupie spodnie wydac 70-80 euro bo potrzebuje wiadomo z dwie trzy pary zeby nie prac po kazdym przyjsciu od razu do domu...
kupilam za to jeden recznik w pasy bialo-czarne-ten z mysla o fittnes ;) i trzy takie mega pink :))) mloda dostala majteczki,podkoszulki,t-shirta i zapas gumek oraz spinek bo ciagle pogubione ;) no i troche innych dupereli...

pati : moj wczoraj dostal maskotke kucyka jak nadusi to oczywiscie rzy i sie z nim nie rozstaje od wczoraj :) nie wiem co go napadlo bo ostatni raz laskotka bawil sie jak mial moze 6-8 m-cy :) a teraz znalzal milosc swego zycia :)

Fusik super zakupy!

to macie alladyny (tego tak nie widac na tych zdjeciahc..ale w dupsu lekko wisza, a od kolan sa takie bardziej dopasowane).na grubym pasie..ciulowe zdjecia dlatego nei zamieszczalam..gdzxies mam fotki dzieci, ja i swinka peppa-tam mialam je jak dobrze pamietram.

59470246.jpg

ale płaski brzuszek .. Ty jędzo miałas portki pokazac a nie deske !!!!! teraz spać nie będę mogła bo jak na mój spojrzę to mam koszmary !!!! :-)

reklama
Do góry