reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Pati mnie się podobają te buty;)))) są bardzo fajne obcas tez niczego sobie a podeszwa tylko uroku dodaje.

Ja własnie w moich pozdzierałam w sobotę obcasy na baletach więc się będę rozglądać za nowymi;) no jak mus to mus. Ale za to ubawiłam sie pierwsza klasa do 5 rano;p:-)

pati : a pewnie, ze kupuj jak ci sie podobaja...

dziewczyny ... moze przestancie o czarnych, kreciolkach i innych co? oblecha... wiecie ze sa ludzie ktorzy potrafia zwymiotwac na wspomnienie zapachu/smrodu badz wyobrazenie sobie czegos?
no, to przestancie , ok? :)

ja nie zaczelam... :p
Fusik i co zes zaraz mi te kreciolki przykleila-ja sie depiluje :))))) mimo ze ostatnio zmuszona bylam zapuscic :-D

kupilam sobie fajna bluzke :-D

Josephine - nie chciałam nikogo urazić ....

a ja w weekend byłam u ciuchlandzie i wydałam 287 zł !!!! ale przywiozłam 3 wielkie siaty ciuchów dla Danielka i Ulci.. nawet spodnie do kombinezonu ( takei fajne narciary) znalazłam :-) rewelka :-)
ula ma znowu zapasik na kilka rozmiarów do przodu jeansów :-) a Daniel całą masę koszulek z krótkim rękawkiem na lato :-) ale jestem z siebie dumna

a w poszukiwaniach pomagał mi meżulek :-) i zauważyłam nawet że jak chwialiłam jego znalezisko to robił się TAKI WIELKI I DUMNY :-) oj chyba stworzyłam potworka - szperacza :-)

reklama
Do góry