reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Bo mam chore kolano i nie powinnam chodzic na obcasach, bo gdy na nich chodzę to "wycieram" rzepkę. A ta część, którą wycieram nie odbudowuje się. Więc chodzę na obcasach czasami ;-)

ja sobie martensy kupiłam na zimowe spacery. buciki na koturnie z jasnej skorki oraz "najeczki" na fitness ;-) i dwa płaszcze na zimną jesień. chociaż ciągle biegam w takim cienkim fraczku, tylko z chustą pod szyją. nie nacieszyłam sie złotą polską jesienią, bo najpierw ciągle lato było a teraz już zima :wściekła/y:

Oj ja musze wlasnie kupic nowy stroj na fitness, poki co kupilam mam nowe krotkie kozaczki na koturnie chyba 8cm.

A ja mam dwa nowe zwykłe koszulki, bawełniane, bo dotychczasowe krótkie się porobiły i nadają się bardziej do śmieci lub wycierania kurzu :-)
Natalia dostała dwie bluzki i chyba to tyle. Nawet w sklepach nie byłam, jakoś nie było okazji na dłuzej wejść.
Chociaż Kamil był wczoraj przez chwilę i kupił mi ulubione perfumy, które akurayt były o 100 zł tańsze. Swoją drogą niezła przecena....

czy was też opanowuje zakupowe przed świąteczne szaleństwo ? Co planujecie kupić swoim maluchom pod choinkę ? Sewerynowi kupiłam koszulkę ze Spaidikiem , a to dopiero początek . Dla młodszego jeszcze nie mam nic, oprócz śpioszków czerwonych w reniferki . To będą nasze pierwsze wspólne Święta.

Natalia dostanie lalkę, o kórej marzy, film na dvd, pewnie jakąś książkę, nie wiem co kupię od cioci i babci.
Na Mikołajki dostanie książkę z bajkami o zwierzakach i piżamkę. no i pewnie jakiś drobny słodycz.

częśc zakupów gwiazdkowych już mam, ale masy mi brakuje, szczęsliwie na dużą część mam pomysły, czekam tylko na wolną chwilę by wyskoczyć do sklepu.

Oli marzy o zabawkach BEN10 - 3szt dostanie, a poza tym od Chrzestnej zestaw płyt DVD "Było sobie życie" (dzięki Magdusiek za pomysł!), od nas jeszcze zestaw klocków lego city, samochód (samochodziki z Cars ciągle na topie), piżamkę (właśnie oglądam różne na allegro), sama nie wiem co jeszcze.

A generalnie z prezentami jestem tak mniej więcej w połowie :-) Ale też pomysły mam, więc będzie dobrze.

Nadia marzy o wielu rzeczach. Dostanie z długiej listy na pewno Joline Ballerine, samochód chicco zdalnie sterowany,lego duplo sklep,gre barbie.część juz leży zamknieta.

reklama
Do góry