reklama
ja kupiłam plastynkę czy jak to się zwie. czekam aż przybędzie. ciastolinę tymke walcuje walcem boba budowniczego i twierdzi ze to asfalt. a zośka korzystając z sekundy niuwagi zabiera mu po troszku i przykleja wszędzie gdzie tylko się da. może ta plastynka będzie mniej uciązliwa
i przyszedł dziś tor hot wheels. ale mieliśmy zabawę - ja z jaskiem. złożyliśmy żeby sprawdzić czy aby na pewno kompletny. rany. nie mogłam się oderwać hihi... to dla tymka na gwiazdkę.
i przyszedł dziś tor hot wheels. ale mieliśmy zabawę - ja z jaskiem. złożyliśmy żeby sprawdzić czy aby na pewno kompletny. rany. nie mogłam się oderwać hihi... to dla tymka na gwiazdkę.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Kasiu - ona nawet nie tyle uciązliwa co ja mam chyba nie tyle czasu dla Natalii ile bym chciała, na noc nie chce jej rozkręcac czymś co się rozkłada, lepi itd, wolę z nią inne rzeczy robic. Na wolny dzień to fajna zabawa. Sprzata się łatwo, Natalia sama bierze ew. mały odkurzacz i to co się wysypie po prostu odkurza. A jak to dasz na sporej powierzchni to nie porozwalasz.
Dziewczyny, mam pytanie o kuchnie. chcemy Zośce na urodziny kupić porządną kuchnię. Tymek miał taka zwykłą ale ona już poszła w świat, zośka dostała też zwykła taka marketową, ale to jest porażka, chwieje sie toto, drzwiczki sie nie otwierają ona wcale nie chce się nią bawić... chcielibyśmy kupić w coś porządnego.
zośki pokoik jest malutki i dlatego skłaniam się ku takiej fishera:
ale po ewentualnym przemeblowaniu mogłaby być też taka little tikes
albo smoby tefal taka większa, bo te małe podobno są tak samo kiepskie jak te nasza
żadnej z nich na żywo nie widzałam (nie ma u nas w żadnym sklepie), o tej fishera nie moge w ogole opinii znaleźć. może któraś z was ma albo u kogoś ogladała? albo macie inną która jest fajna?
zośki pokoik jest malutki i dlatego skłaniam się ku takiej fishera:
ale po ewentualnym przemeblowaniu mogłaby być też taka little tikes
albo smoby tefal taka większa, bo te małe podobno są tak samo kiepskie jak te nasza
żadnej z nich na żywo nie widzałam (nie ma u nas w żadnym sklepie), o tej fishera nie moge w ogole opinii znaleźć. może któraś z was ma albo u kogoś ogladała? albo macie inną która jest fajna?
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Efuniu - Natalka ma kuchnię niezbyt wielką, nei mogę znaleźć takiej na allegro,jest całkiem ok, ale prosta. Zwykle w piecyku trzyma foremki, garnuszki itd ;-) KOleżanka ma drewnianą z IKEA, jest nią zchwycona, ale z tego co pamiętam był to spory wydatek.
reklama
Podziel się: