reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Mój pierworodny ze wszystkich słodyczy najbardziej lubi czekoladę. A w najbliższą niedzielę chrzcimy młodszego synka postanowiłam zrobić małą niespodziankę i kupiłam fontannę do czekolady zobaczymy co będzie się działo. No i oryginalną czekoladę tak na pierwszy raz.

reklama
Mój pierworodny ze wszystkich słodyczy najbardziej lubi czekoladę. A w najbliższą niedzielę chrzcimy młodszego synka postanowiłam zrobić małą niespodziankę i kupiłam fontannę do czekolady zobaczymy co będzie się działo. No i oryginalną czekoladę tak na pierwszy raz.
Oj to tylko pozazdrościć :tak:Fontanna do czekolady , hmmm super pomysł:tak::-)
efunia Też myślałam o maszynce do lodów, oglądałam już kilka razy na Allegro, ale opinii o nich też nie znam żadnych niestety.:happy:

Nie robicie zakupow? Ja dzisiaj kupilam torebke oczywiscie, poszlam po braz a wrocilam z czerwienia. Do tego bluzeczki za smieszna cene.

Ja jakoś też nie przesadzam z zakupami, kupiłam sobie trochę bielizny, kilka par butów, ale gdzie mi tam do szaleństwa.... ;-)

ja zawsze coś znajdę, cos kupię .pzedwczoraj byłam na kawie z koleżankami i ...wróciłam z pieknym sweterkiem z Mochito:-D nie wspomnę juz o garderobie Nadulki :szok:

hihi, najwyraźniej nikt nie chodzi na zakupy i wątek podupadł.
A ja sobei kupiłam bardzo fajne buty, co prawda na obcasie, wciąz zakazanym, ale olałam zakaz :-)

No ja dawno nie bylam na zakupach, a buty to uwielbiam na obcasie, ale nie do prowadzenia samochodu, nie nawidze prowadzic majac obcasy. a przepraszam pasek sobie kupialam, czekam na otwarcie nowj galerii.
Magdusiek a to jakies sexi kozaczki? Tylko nie mow ze biale kozaczki;-)

reklama
Do góry