czemu zakaz/./>hihi, najwyraźniej nikt nie chodzi na zakupy i wątek podupadł.
A ja sobei kupiłam bardzo fajne buty, co prawda na obcasie, wciąz zakazanym, ale olałam zakaz :-)
reklama
ja sobie martensy kupiłam na zimowe spacery. buciki na koturnie z jasnej skorki oraz "najeczki" na fitness ;-) i dwa płaszcze na zimną jesień. chociaż ciągle biegam w takim cienkim fraczku, tylko z chustą pod szyją. nie nacieszyłam sie złotą polską jesienią, bo najpierw ciągle lato było a teraz już zima
magdusiek
Październikowa Mama 2005
A ja mam dwa nowe zwykłe koszulki, bawełniane, bo dotychczasowe krótkie się porobiły i nadają się bardziej do śmieci lub wycierania kurzu :-)
Natalia dostała dwie bluzki i chyba to tyle. Nawet w sklepach nie byłam, jakoś nie było okazji na dłuzej wejść.
Chociaż Kamil był wczoraj przez chwilę i kupił mi ulubione perfumy, które akurayt były o 100 zł tańsze. Swoją drogą niezła przecena....
Natalia dostała dwie bluzki i chyba to tyle. Nawet w sklepach nie byłam, jakoś nie było okazji na dłuzej wejść.
Chociaż Kamil był wczoraj przez chwilę i kupił mi ulubione perfumy, które akurayt były o 100 zł tańsze. Swoją drogą niezła przecena....
czy was też opanowuje zakupowe przed świąteczne szaleństwo ? Co planujecie kupić swoim maluchom pod choinkę ? Sewerynowi kupiłam koszulkę ze Spaidikiem , a to dopiero początek . Dla młodszego jeszcze nie mam nic, oprócz śpioszków czerwonych w reniferki . To będą nasze pierwsze wspólne Święta.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Natalia dostanie lalkę, o kórej marzy, film na dvd, pewnie jakąś książkę, nie wiem co kupię od cioci i babci.
Na Mikołajki dostanie książkę z bajkami o zwierzakach i piżamkę. no i pewnie jakiś drobny słodycz.
częśc zakupów gwiazdkowych już mam, ale masy mi brakuje, szczęsliwie na dużą część mam pomysły, czekam tylko na wolną chwilę by wyskoczyć do sklepu.
Na Mikołajki dostanie książkę z bajkami o zwierzakach i piżamkę. no i pewnie jakiś drobny słodycz.
częśc zakupów gwiazdkowych już mam, ale masy mi brakuje, szczęsliwie na dużą część mam pomysły, czekam tylko na wolną chwilę by wyskoczyć do sklepu.
Doxa
Fanka BB :)
Oli marzy o zabawkach BEN10 - 3szt dostanie, a poza tym od Chrzestnej zestaw płyt DVD "Było sobie życie" (dzięki Magdusiek za pomysł!), od nas jeszcze zestaw klocków lego city, samochód (samochodziki z Cars ciągle na topie), piżamkę (właśnie oglądam różne na allegro), sama nie wiem co jeszcze.
A generalnie z prezentami jestem tak mniej więcej w połowie :-) Ale też pomysły mam, więc będzie dobrze.
A generalnie z prezentami jestem tak mniej więcej w połowie :-) Ale też pomysły mam, więc będzie dobrze.
reklama
Podziel się: