reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Bo mam chore kolano i nie powinnam chodzic na obcasach, bo gdy na nich chodzę to "wycieram" rzepkę. A ta część, którą wycieram nie odbudowuje się. Więc chodzę na obcasach czasami ;-)

ja sobie martensy kupiłam na zimowe spacery. buciki na koturnie z jasnej skorki oraz "najeczki" na fitness ;-) i dwa płaszcze na zimną jesień. chociaż ciągle biegam w takim cienkim fraczku, tylko z chustą pod szyją. nie nacieszyłam sie złotą polską jesienią, bo najpierw ciągle lato było a teraz już zima :wściekła/y:

Oj ja musze wlasnie kupic nowy stroj na fitness, poki co kupilam mam nowe krotkie kozaczki na koturnie chyba 8cm.

A ja mam dwa nowe zwykłe koszulki, bawełniane, bo dotychczasowe krótkie się porobiły i nadają się bardziej do śmieci lub wycierania kurzu :-)
Natalia dostała dwie bluzki i chyba to tyle. Nawet w sklepach nie byłam, jakoś nie było okazji na dłuzej wejść.
Chociaż Kamil był wczoraj przez chwilę i kupił mi ulubione perfumy, które akurayt były o 100 zł tańsze. Swoją drogą niezła przecena....

czy was też opanowuje zakupowe przed świąteczne szaleństwo ? Co planujecie kupić swoim maluchom pod choinkę ? Sewerynowi kupiłam koszulkę ze Spaidikiem , a to dopiero początek . Dla młodszego jeszcze nie mam nic, oprócz śpioszków czerwonych w reniferki . To będą nasze pierwsze wspólne Święta.

Natalia dostanie lalkę, o kórej marzy, film na dvd, pewnie jakąś książkę, nie wiem co kupię od cioci i babci.
Na Mikołajki dostanie książkę z bajkami o zwierzakach i piżamkę. no i pewnie jakiś drobny słodycz.

częśc zakupów gwiazdkowych już mam, ale masy mi brakuje, szczęsliwie na dużą część mam pomysły, czekam tylko na wolną chwilę by wyskoczyć do sklepu.

Oli marzy o zabawkach BEN10 - 3szt dostanie, a poza tym od Chrzestnej zestaw płyt DVD "Było sobie życie" (dzięki Magdusiek za pomysł!), od nas jeszcze zestaw klocków lego city, samochód (samochodziki z Cars ciągle na topie), piżamkę (właśnie oglądam różne na allegro), sama nie wiem co jeszcze.

A generalnie z prezentami jestem tak mniej więcej w połowie :-) Ale też pomysły mam, więc będzie dobrze.

Nadia marzy o wielu rzeczach. Dostanie z długiej listy na pewno Joline Ballerine, samochód chicco zdalnie sterowany,lego duplo sklep,gre barbie.część juz leży zamknieta.

reklama
Do góry