reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
właśnie przyszły lampy i tak mnie zachwyciły ze zaniemówiłam :tak: tymkowi kupowałam massive za całkiem sporą kasę, a teraz się natknełam na takie wyprzedażowe lampki... kupiłam i okazało się, ze są rewelacyjne. kurcze, zakupy zawsze cieszą. i jeszcze sandały nowe właśnie do mnie przyszły :-)

lampa motylek. i kinkiet do tego. drewniane i naprawdę sliczne. za całe 24 złote - przecenione z 90 :)

627643210

kupowała któraś z was naklejki na ścianę z folii? my mamy u tymka piankowe, ale te z folii teraz w wielkim wyborze widzę. czy to się dobrze trzyma? a na tapecie?

My mamy tez piankowe, z naklejek zrezygnowalam jak zobaczylam ze schodzi az tynk, wiec chyba sie niezle trzymaja;-)

mówisz? kurcze tego sie bałam, ze zejdzie pół sciany z ato na tapecie nie beda sie trzymać...

a regał trofast z ikei ktoś ma? musimy się pozbyć tego małego regaliku z pojemnikami, bo za mały jest i jeszcze zośka wciąż wyżera z niego ciastolinę... w zamian za to chciałabym trofasta.

Co zycza sobie wasze dzieci na Dzień dziecka? Nadia bardzo chce polly pocket wodny park czy świat .. Muszę go kupić.

cześć,

wpadam na chwilkę, bo chciałam spytać czy ma któraś z was maszynke do lodów? albo ktoś znajomy?
nie mogę znaleźć konkretnych opinii czy trzeba grubo inwestowac czy wystarczy taka tanszą kupić...:-)
pogoda co prada słaba na lody, ale ta maszyna za mną chodzi okropnie.... zresztą lato się dopiert zaczyna, mam nadzieję...

reklama
Efuniu dlaczego tylko na chwileczke wpadasz hmm? Oj oj tak zaniedbywac forum;-) Nie mam zielonego pojecia ze sa takie maszyny i gdzie sie kupuje, my mamy wspaniala cukiernie z lodami w miescie, wlasciwie 2 mamy i zawsze jezdzimy. A u was pada? U mnie upal dzisiaj.

Do góry