reklama
Doxa
Fanka BB :)
Mój jest teraz na etapie Autek i Spaider- Man , nawet do przedszkola je zanosi
Jakbym czytała o Olinku :-)
właśnie przyszły lampy i tak mnie zachwyciły ze zaniemówiłam tymkowi kupowałam massive za całkiem sporą kasę, a teraz się natknełam na takie wyprzedażowe lampki... kupiłam i okazało się, ze są rewelacyjne. kurcze, zakupy zawsze cieszą. i jeszcze sandały nowe właśnie do mnie przyszły :-)
lampa motylek. i kinkiet do tego. drewniane i naprawdę sliczne. za całe 24 złote - przecenione z 90
kupowała któraś z was naklejki na ścianę z folii? my mamy u tymka piankowe, ale te z folii teraz w wielkim wyborze widzę. czy to się dobrze trzyma? a na tapecie?
lampa motylek. i kinkiet do tego. drewniane i naprawdę sliczne. za całe 24 złote - przecenione z 90
kupowała któraś z was naklejki na ścianę z folii? my mamy u tymka piankowe, ale te z folii teraz w wielkim wyborze widzę. czy to się dobrze trzyma? a na tapecie?
mówisz? kurcze tego sie bałam, ze zejdzie pół sciany z ato na tapecie nie beda sie trzymać...
a regał trofast z ikei ktoś ma? musimy się pozbyć tego małego regaliku z pojemnikami, bo za mały jest i jeszcze zośka wciąż wyżera z niego ciastolinę... w zamian za to chciałabym trofasta.
a regał trofast z ikei ktoś ma? musimy się pozbyć tego małego regaliku z pojemnikami, bo za mały jest i jeszcze zośka wciąż wyżera z niego ciastolinę... w zamian za to chciałabym trofasta.
cześć,
wpadam na chwilkę, bo chciałam spytać czy ma któraś z was maszynke do lodów? albo ktoś znajomy?
nie mogę znaleźć konkretnych opinii czy trzeba grubo inwestowac czy wystarczy taka tanszą kupić...:-)
pogoda co prada słaba na lody, ale ta maszyna za mną chodzi okropnie.... zresztą lato się dopiert zaczyna, mam nadzieję...
wpadam na chwilkę, bo chciałam spytać czy ma któraś z was maszynke do lodów? albo ktoś znajomy?
nie mogę znaleźć konkretnych opinii czy trzeba grubo inwestowac czy wystarczy taka tanszą kupić...:-)
pogoda co prada słaba na lody, ale ta maszyna za mną chodzi okropnie.... zresztą lato się dopiert zaczyna, mam nadzieję...
reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Efuniu dlaczego tylko na chwileczke wpadasz hmm? Oj oj tak zaniedbywac forum;-) Nie mam zielonego pojecia ze sa takie maszyny i gdzie sie kupuje, my mamy wspaniala cukiernie z lodami w miescie, wlasciwie 2 mamy i zawsze jezdzimy. A u was pada? U mnie upal dzisiaj.
Podziel się: