reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

tak, też 62.... ale ja kupowałam jeszcze w czerwcu, jak byly po 25 zł... u tej samej babki... :)

nie wiem, wszyscy zachwycaja się tymi ubrankami z H&M, a mi sie one wydaja troche koślawe... jakieś krótkie te łapki w porównaniu do długości całego ciuszka...
i to nie tylko w tym śpiworku, w ogóle pajacyki i śpioszki sprawiaja wrażenie takich niewymiarowych... jakośc materiału też nie jakaś super...
chyba dlatego, że "firmowe", to taki pęd na ichnie ubranka jest... :)

reklama
Karen, właśnie nie... on jest taki bez włosków...
bo są różne polarki - taki barankowaty, długowłosy i taki "płaski" jak filc... to to jest z tego drugiego... tylko, że po upraniu robi sie coś a'la baranek...

ale ma jeszcze bawełnianą podszewke, taki nie za ciepły i nie za chłodny... :)

nie fachowiec, tylko kupiłam kocyki polarkowe właśnie z takiego barankowatego grubego polarku... są boskie...
a ciuszków polarkowych z czegoś takiego nie widziałam, poza bluzami sportowymi kosztującymi połowe mojej pensji... ;)

Sympatyczny ten śpiworek i cena niska. Też kupiłam czekam na przesyłkę. Wczoraj w H&M obejrzałam sobie i jest fajny. Ja lubię ciuszki z H&M. OLi kupuję i cena zdaje sie adekwatna do jakości. Jeszcze sie nie naciełyśmy. Śpioszki i pajacyki też stamtąd mam. Patka Ty coś pisałaś o tych komplecikach welurowych (z żyrafą, lub misiem). Kupowałaś w H&M, czy na allegro?
Bo zastanawiam sie może jeszcze jeden wziąć (byłyby już wtedy wszystkie 4)

Małgoś ja jeszcze nic nie kupowałam na Allegro.
Jeśli chodzi Ci o te bluzy + spodenki to kupiłam po 30 zł (dwa - jeden z lewkiem i drugi z kaczuszką), a te błękitne i pozostałe są po 40 zeta.
Kupowałam też welurowe śpioszki i pajacyki, śpioszki są po 25 zł, a pajacyki po 30 (już wszystko zaokrąglam bo u nich to 29,90 oczywiście)

reklama
Do góry