reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Karen,
Trudno, stało sie!
Tylko pamietaj, że być może udało Ci sie w związku z powyższym uratowac naprawdę wazną przesyłkę.
Kiedys czekalismy na lotniczy przekaz bardzo ważnych leków z USA. Nie wyobrażam sobie wtedy takiej sytuacji.
Ponad to czasami przesyłka jest delikatna. Rzucanie jej mogłoby narazic ja na szwank.
Oczywiście szkoda człowieka, o pracę u nas trudno, ale byc może dostanie ją któś, kto bedzie do swoich obowiazków podchodził sumiennie. A fałszerstwo - to zupełnie inna sprawa i oznacza, że gość tak naprawdę jest niepoważny. Za to co zrobił mogłabyś mu sprawe założyć. Masz męża policjanta, to na pewno Ci to wyjaśni. To juz jest przestępstwo, a nie wybryk, czy niedopełnienie obowiazków służbowych.
Stało się , ale Ty powinnas spac spokojnie!

Ale popyt na te śpiworki, może ja też sobei takiego zafunduję..???
W sumei to mam śpiworek i to by był nie potzrebny zakup, ale trzeba przyznać że są śliczniutkie.

reklama
Do góry