reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Teddy pisze:
aaaale fajne.... :)

ale troche drogie....
No właśnie mnie zadziwia, że na allegro są droższe. Ja za "żyrafkę" płaciłam 19,90... faktr, że ze dwa miesiące temu, ale mimo wszytsko... za kaczke tez 19,90... a fajną jakośc mają.

Teddy tez kupilam pare ciuszkow w H&M, sa dobrej jakosci, bardzo miekka bawelenka, fajnie sie upraly, zobaczymy jak bedzie w uzytku, ale mysle, ze bedziemy zadowolone.....ach bo w niemczech to jedne z tanszych ciuszkow dla dzieci, no z tych dobrej jakosci, bo jakies straszne buble tez sie da znalesc, ale wtedy, to nei wiadomo czy cale z pralki wyciagniesz ;) Juz sam fakt, ze sa do prania w 60st swiadczy o dobrej jakosci materialu - prawda? ;)

Ten spiworek jets faktycznie dlugi, tak ze mysle, ze i do wiosny starczy :laugh:...bo na zime to bedzie za cienki, ale jego jakosc tez jest OK - przynajmniej mnie nic nie podpadlo po praniu :)

Teddy,
Wszystkie te śpiworki, które pokazała Magdusia sa w H&M po 29 zł, żółte śpiochy po 24 zł. Nie mam pojecia skąd te ceny, na allegro. Zdzierają! W sklepie, bez kosztów przesyłki i czekania z paragonem, gdzie możesz zwrócić towar w ciągu 30 dni (np. jak bobas sie za duży urodzi) płacisz w przypadkach niektórych o 20 zł taniej +...........
Dlatego wolę sklep!

My może w weekend w sprawie fotela pojedziemy... a w sobotę odbieramy wózek, łożeczko i fotelik samochodowy. I może kupię laktator i przewijak....

Ja już mam dosłownie wszystko. Kupuje sobie tylko przyjemne rzeczy. Np. wczoraj kupiłam sobie sexowną koszulkę nocną, w której zamierzam wystapić po porodzie. Jeszcze w szpitalu, dodam ;)

malgos kurcze widac ze Ty juz zupelnie inaczej podchodzisz do porodu, widac ze nie pierwszy raz...
....my tutaj o lewatywie a Ty o sexownej koszulce myslisz...mala roznica - prawda?? ;)

reklama
Do góry