reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Małgosiu, ja kupowałam sporo w H&M, ale nie na allegro tylko w sklepie na żywca. Mam komplecik z kaczuszką, z kwiatkiem - taki oliwkowy, z pieskiem chyba, śpioszki z pieskiem i jeszcze jakiś.... Takie dresiki jakby. jakiś niedźwiadek mi się plącze po głowie... ale musiałabym wywalić wszystko z szafy, a strasznie tam mam upakowane ciasno.

reklama
Ja też kupowałam po 30 i niektóre rzeczy po 20 (19,90). Kupowałam w reducie i w arkadii, ale w Arkadii dawno temu, wtedy tam były przeceny, a w innych jeszcze nie. Swoją drogą nie rozumiem czemu w sieciowych sklepach sa takie róznice w cenach... To samo w mothercare. Najgorsze jest to, że rózne rzeczy róznie kosztują w róznych sklepach, a nie np. w jedym jest taniej, a w innym drożej... oszaleć przyjdzie. Chociaż ja lubię robić zakupy.. cos czuję, że jutro pojadę, no chyba, że rodzina wcześniej przyjedzie, wtedy posiedzę z nimi.

Teddy, te kompleciki gzdieś tu sa wszadzone, ja nie umiem zrzucać zdjęć z cyfrówi do kompa, więc Ci nie pomogę, mogę co najwyżej po południu, jak Jachu wróci!
Patka,
Po 40 zeta, są takie bez "skarpetek" doszywanych. Po prost dresik. Ale te z zabudowanymi stópkami, to wszystkie były po 29 zeta!

malgosia_76 pisze:
Teddy, te kompleciki gzdieś tu sa wszadzone, ja nie umiem zrzucać zdjęć z cyfrówi do kompa, więc Ci nie pomogę, mogę co najwyżej po południu, jak Jachu wróci!
Patka,
Po 40 zeta, są takie bez "skarpetek" doszywanych. Po prost dresik. Ale te z zabudowanymi stópkami, to wszystkie były po 29 zeta!

Ja bez skarpetek też  kupowałam po 29... ale jajca :)

reklama
Do góry