kasiadz
Fanka BB :)
jeśli chodzi o octenisept to jest do pępka, na ranę po porodzie i w domu w codziennym użytku ma szetsze zastosowanie niż woda utleniona my już tylko tego używamy;-)
a jak ktoś jest zainteresowany to w rossmanie można kupić takie małe buteleczki po 100ml i można sobie tam wlać żel pod przysznic czy szampon żeby nie dźwigać dużych opakowań, fajna sprawa jak dla mnie, ja skorzystałam i kupiłam, dzięki temu miejsca w kosmetyczce zaoszczędziłam i ciężaru zbędnego
gryzaczej jak dla mnie beznadziejny, użyliśmy może ze 3 razy. Nie da się go umyć dokładnie po bananie czy jabłuszku, więc te siateczki są praktycznie jednorazowe. Wg mnie strata pieniędzy;-)Póki pamiętam- wiem, ze to nie będzie potrzebne przez najbliższe miesiące ale zakupcie sobie taki oto gryzaczek NUBY # GRYZAK do Podawania POKARMU Owoców 5360 (2851876961) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
W SR Pani powiedziała, że jest to rzecz genialna- zastępuje te zwykłe gumowe gryzaki, gdy dziecku idą zęby i można tam wsadzić np ugotowaną marchewkę lub jabłko. Ale też super sprawdza się przy wprowadzaniu nowych produktów, gdy boimy się, że dziecko może się udławić ( np kiełbasa)
a jak ktoś jest zainteresowany to w rossmanie można kupić takie małe buteleczki po 100ml i można sobie tam wlać żel pod przysznic czy szampon żeby nie dźwigać dużych opakowań, fajna sprawa jak dla mnie, ja skorzystałam i kupiłam, dzięki temu miejsca w kosmetyczce zaoszczędziłam i ciężaru zbędnego