reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

ja tam rękawiczek nie kupuję:)
na dwór to takie odwijane od kombinezonu a w domu dziecka nie będę zapacała. Czapeczki w domu też używać nie mam zamiaru, tzn w pierwszych tygodniach przez kilka minut po kąpieli tylko:)

a zakupu super:)

reklama
IMG_0492.jpg IMG_0493.jpg
zdobycze z ciucholandu. posmiesznych cenach kombinezoniki po 3 zł, mniejszy r.56 i od marks&spencer.:-D

przepraszam, że post pod postem ale nie dam rady inaczej zdjec wspawic bo coś się zacielo:(
IMG_0494.jpg IMG_0495.jpg IMG_0496.jpg

a to ubranka zupełnie nowe. trafiłam na wyprzedarz i nie powstrzymałam się. body kupiłam po 4.99 i 5.99 a jakosc jest super!
a świąteczny sliniak byl dratis do czapeczki i body z tygryskiem:-D

chyba Was pobiłam na łeb i szyje:-D

domikcw zaszalałaś!! :-) ja nie umiem szukać w ciucholandach. nie wiem gdzie wy wynajdujecie takie cuda za 3zł :szok:
choć ja tak jak kasiadz w tej chwili mam w głowie co Mikiemu kupić jeszcze trzeba, żeby miał w czym chodzić, a do dziecka muszę przejrzeć i zobaczyć czego ewentualnie brakuje. chwilowo to nadal jest na drugim planie

reklama
powiem Wam szczerze dziewczyny, ze ja po sklepach a zwłaszcza po ciucholandach nie lubie chodzic. mama czasem tam mnie zaciągnie. i nie umiem szukac. wiekszośc to mamuska upolowała. a ja to sie platam między wieszakami i czasem coś mi wpadnie w rece:-D
czasem rzeczy tam sa nowe i tyle tańsze ze skusic się trzeba. a taki kombinezon to nasze dzieci ponoszą z miesiac i po co tyle wydawac. ale każdy ma swoje zdanie na ten temat i je szanuje:)

Do góry