reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
mozna go przerobic na wersje z nozkami :)
do wozka taki wydaje mi sie praktyczniejszy, mniej wkladania bo tylko rece :)

Cortina bardzo ładny ten kombinezon:) na zdjęciu wygląda na ogromny hehe jaki rozmiar kupiłaś?

a ja przez weekend robiłam przegląd ubranek po dziewczynkach, wybrałam wszystkie ubranka w kolorach uniwersalnych w których swobodnie i mojego Jasia będę mogła ubrać i cieszę się bo nazbierał się wielki karton ubranek, w tym najwięcej właśnie na sam początek w rozm. 56, 62, 68 :-) w tym mała ciepła kurteczka ze sztruksu i spodenki w błękcie, dogrzebałam się też kombinezoniku, byłam pewna że to rozm. 62 , a teraz zaglądam i rozmiarówka niby 62/68:cool:

Pati kombinezon na wiek 0-2 mies.(50-56) wiec jest megaaaaa wielki hahaha :-D
aktualnie moja corka wpakowala lalke Baby Born i dla lalki tak z 15 cm na dlugosc przyduzy ale lalki te maja ok 47 cm wiec mysle ze na prawdzie dziecko bedzie ok :)

Fajnie ze po dziewczynkach dla Jasia masz ciuszki :)
ja po Mai mam kilka sztuk wiec musze dokupic a ze szmatki male drogie to powoli zaczelam sie zaopatrywac :)

Pati kombinezon na wiek 0-2 mies.(50-56) wiec jest megaaaaa wielki hahaha :-D
aktualnie moja corka wpakowala lalke Baby Born i dla lalki tak z 15 cm na dlugosc przyduzy ale lalki te maja ok 47 cm wiec mysle ze na prawdzie dziecko bedzie ok :)

Fajnie ze po dziewczynkach dla Jasia masz ciuszki :)
ja po Mai mam kilka sztuk wiec musze dokupic a ze szmatki male drogie to powoli zaczelam sie zaopatrywac :)

haha:-D to rzeczywiście duży! jak to zdjęcia potrafią zmylić:-D

DSC00040.jpga to moje pierwsze "łowy" rajstopki troszkę duże ale na opakowaniu pisało 58-62 :) będa na później.. bo skarpetki to celowo takie kupiłam bo nie mogłam się im oprzeć.
Muszę Wam przyznać, że za skarpetki zapłaciłam 2 zł, za rękawiczki 2.99 zł i za rajstopki 5.99 zł i wszystko nowiutkie :) i kupiłam jeszcze misiowy fioletowy kocyk po kąpaniu taki cieńszy za 11.99 :)

No no mamuśki szaleją.

Strasznie mi sie podoba kombinezon 2 w jednym, raz śpiworek raz z nózkami jak w spodniach... super sprawa... do fotelika napewno mega wygodnie bo tak to kombinezon-śpiworek z dziurą na pasy od fotelika.

Co do rękawiczek ja nie będę kupowac takiemu maluszkowi no chyba,że będą w kombinezonie.

Podobałby mi się taki z wywijanymi rękawiczko-rękawkami zaleznie od pogody można łapki zakryc lub nie... takie pajace po domu czy kaftaniki też w Uk widziałam z możliwością zakrycia małych paluszków i wtedy nie trza niedrapki zakładać w domu.

Najbardziej mnie raziło u znajomych jak zakładali maluszkowi skarpetki na rączki... jak to wygląda a feeeee

reklama
Cortina kombinezon bardzo ładny:)
Ja myślę jednak nie kupować takiego typowo zimowego kombinezonu bo będzie zwyczajnie nie wykorzystany. Myślałam raczej o czymś np z polaru

Do góry