domikcw ale łupy aż ci zazdroszczę, a zwłaszcza tych kombinezonów, rewelacyjne:-) Ja ostatnio też odwiedziłam ciucholand i kupiłam pajaca, 2 pary bodziaków i 2 śliniaczki za całe 13 zeta:-) jak obfoce to się pochwalę.
reklama
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
o kurza twarz;-) Jakie zakuuuupy :-):-)
super ciuszki domik:-):-):-) kolory-bajeczka :-):-) No i za fajne pieniądze:-)
super ciuszki domik:-):-):-) kolory-bajeczka :-):-) No i za fajne pieniądze:-)
Cortina
Fanka BB :)
ale zbiory widze ze nie tylko ja nie umiem sie powstrzymac
rozwazam oddanie kombinezou zimowego bo z wozkiem kupilam spiworek, z jednej strony impregnowany druga to polarek taki milusi i wydaje mi sie ze kombinezon z polarem w srodku i spiwor to przesada i ugotuje dzieciaka co myslicie ?
rozwazam oddanie kombinezou zimowego bo z wozkiem kupilam spiworek, z jednej strony impregnowany druga to polarek taki milusi i wydaje mi sie ze kombinezon z polarem w srodku i spiwor to przesada i ugotuje dzieciaka co myslicie ?
Cortina, ja bym zostawiła,Iza miała kombinezon i byla w takim spiworku z misiem w środku, co jest umiwersalmy bo i do wózka i na sanki, i nigdy spocona nie byla, spiworek zawsze możesz zostawić rozpięty, a tak to jak? W sweterku dzidzius? A jak będziesz chciala wykac na chwilę? Ja też np. Do lekarza bralam mała w foteliku i wtedy w co ubierzesz?
Zostaw lepiej)
Zostaw lepiej)
Cortina
bella myslalam nad takim kombinezon F&F 56 (2615128296) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
spiworek pasuje do fotelika rowniez.
spiworek pasuje do fotelika rowniez.
Ania1973G
Cortina ja bym była za kombinezonem tylko z polarku czy misia takim własnie jak zalinkowałaś, w razie co gruby koc i śpiworek, bo nie wiadomo,kiedy nas poród najdzie np w styczniu he he wiadomo pierwsze 6 tyg i tak w domu więc raczej mega mrozy nas ominą i te grube kombinezony zimowe to raczej na dzieci z listopada - stycznia
To moje zdanie... jak maluszek w aucie to sie zaopci w foteliku w grubym kombinezonie chyba czy nie? a na przejście z auta do lekarza na szczepienie to kocyk na górę na kombinezon średniej grubości zakryć po nosek i śmigamy raz dwa do przychodni z auta...
To moje zdanie... jak maluszek w aucie to sie zaopci w foteliku w grubym kombinezonie chyba czy nie? a na przejście z auta do lekarza na szczepienie to kocyk na górę na kombinezon średniej grubości zakryć po nosek i śmigamy raz dwa do przychodni z auta...
domikcw
CORTINA ja bym tez nie oddawała. zawsze jak się nie przyda to możesz sprzedac po zimie a tu nóz widelec coś wyskoczy. a ten kombinezonik z polarku co chcesz kupic jest super!
patik80
no no szaleństwa zakupowe się nie kończą fajnie tak oglądać Wasze zdobycze!
domikcw ale zakupy! super że tak tak tanio dorwałaś te kombinezony
Cortina tak oglądam te kombinezony i choć w pierwszej chwili pomyślałam "zostaw" to jak przeczytałam że ten śpiworek z wózka możesz dać do fotelika to chyba taki polarkowy kombinezon z linka wystarczy, niby możesz ten grubszy sprzedać po zimie, ale czy dostaniesz taką samą cenę za jaką kupiłaś? daj znać jak coś wymyślisz;-)
Aniu mówisz poważnie że zamierzasz pierwsze 6 tygodni siedzieć w domu? wiadomo jak będą duże mrozy to nie ma innej opcji, ale jak kilka stopni na minusie to zamierzam się wychodzić z domu - bo z 3 dzieci to w 4 ścianach to będzie można zwariować
domikcw ale zakupy! super że tak tak tanio dorwałaś te kombinezony
Cortina tak oglądam te kombinezony i choć w pierwszej chwili pomyślałam "zostaw" to jak przeczytałam że ten śpiworek z wózka możesz dać do fotelika to chyba taki polarkowy kombinezon z linka wystarczy, niby możesz ten grubszy sprzedać po zimie, ale czy dostaniesz taką samą cenę za jaką kupiłaś? daj znać jak coś wymyślisz;-)
Aniu mówisz poważnie że zamierzasz pierwsze 6 tygodni siedzieć w domu? wiadomo jak będą duże mrozy to nie ma innej opcji, ale jak kilka stopni na minusie to zamierzam się wychodzić z domu - bo z 3 dzieci to w 4 ścianach to będzie można zwariować
reklama
Ania1973G
Patik jak by to był maj-wrzesień to po 10 dniach werandowanie i po 2 tyg spacerek, ale noworodka boję się w takie powietrze mroźne dać.
Jak będzie 0 i na + to owszem werandowanie i jakis spacerek na ok pół godzinki a z czasem wydłużanie do 2 ale w mrozy zaszyjemy sie w domu.
Pewnie jak bym miała z 3 dzieci to bym kota dostała ubrała malucha jak eskimosa na biegun i wyszła gdzies choc na 15 minut a tak to sie dziec zdązy jeszcze na spacerować
Jak będzie 0 i na + to owszem werandowanie i jakis spacerek na ok pół godzinki a z czasem wydłużanie do 2 ale w mrozy zaszyjemy sie w domu.
Pewnie jak bym miała z 3 dzieci to bym kota dostała ubrała malucha jak eskimosa na biegun i wyszła gdzies choc na 15 minut a tak to sie dziec zdązy jeszcze na spacerować